|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Latire/largire pagina site |
Latire/largire pagina site |
Cum pot mari/lati si eu siteul,url : legislatiecfr.eu
Multumesc ! |
cnusi, acest site are "marimile" (lungime si latime) setate din css
Pentru a le modifica modifica e nevoie de putin mai multa munca si atentie *Nota: La unele designuri , dupa modificarea marimilor e nevoie de a schimba si dimensiunile unor imagini folosite in design |
cnusi tu ai patit ca mine:))
pentru a rezolva problema citeste acest topic. Acolo am prezentat aceeasi poveste cu dupa cum zice Devil "wrapul" paginii, la mine problema era ca am trecut de pe CSS initial al Template-ului oferit de ucoz pe MY CSS si atunci.......probleme:). Tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti/adaugi in CSS acel .wrap de care zice Devil iar apoi in Quick Replacement sa inlocuiesti din nou cum zice in topicul al carui link ti l-am dat mai sus si... e OK. Totusi am observat cel putin in cazul meu ca daca inlocuiesti tot ce scrie acolo (in topic) iar apoi adaugi o alta pagina, aceea ultima pagina adaugata ramane "default" nu tine cont de ce ai inlocuit inainte asa ca mare atentie:)) Sper ca ti-am fost de ajutor cu ce am invatat si eu de pe aici de pe forum:) Spor!!!! Adăugat (30/09/2011, 5:54 PM) Adăugat (30/09/2011, 6:05 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||