|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Continuare pe acelasi domeniu (Cum fac pentru a merge in continuare pe domeniul.....) |
Continuare pe acelasi domeniu |
Intrebarea mea se refera la un site pe care l-am facut si siteu-lui i-am atasat un domeniu .com
Perioada de 1 an expira in aprilie (daca nu ma insel).... si as vrea sa stiu care ar fi pasii care trebuie urmati pentru ca acest site mentionat mai sus, sa poata ramane la fel cum este acum? (adica pe acelasi domeniu cu aceeasi structura, etc). Adăugat (23/01/2013, 4:49 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Este foarte simplu, daca ai acuma un domeniu de la un anumit register si nu esti multumit sau preturile tld-ului este prea mare poti sa faci in felul urmator:
1. Astepti ca domeniul sa expire si il comanzi de la un alt register unde preturile sunt mai mici. 2. Transferi domeniul la alt register. 3. Platesti domeniul la compania unde este acum inregistrat. Iti recomand sa cumperi de la o firma care are preturi mici la domenii pentru o perioada mai mare de ex: unele companii ofera domenii .com si la un euro pentru primul an, al doilea an pretul este de pana la 20 de ori mai mare ca pretul platit in primul an. Deci recomandarea mea este sa inregistrezi un domeniu unde preturile sunt aceleasi la prima plata cat si a doua/treia... Dupa ce ai domeniul inregistrat o sa ai acces la modificarile lui adaugat NS-urile si nu stiu eu ce, problema este rezolvata. Recomand statii cb si statii radio cb
Material modificat de kcamelia - Miercuri, 23/01/2013, 10:37 PM
|
kcamelia, eu mi- am cumparat domeniu .com la pretul de 6 euro pe an si apoi ca sa il prelungesc imi cerea tot 6 euro pe an ,nu cred ca cei care vand domenii isi pot face preturile chiar asa dupa plac deoarece dupa cum bine stim concurentza este destul de mare .Apoi ca sa il lasi sa expire si sa il cumperi din alta parte nu risti sa iti fie cumparat de catre altcineva ??
Cred ca cel mai bun sfat ar fi urmatorul: daca esti decis ce domeniu vrei sa folosesti si sti sigur ca vei avea succes cu acel domeniu ,sfatul meu ar fi sa il achizitionezi pe VIATA . Cu cat perioada de timp este mai lunga ,pretul scade am gasit oferte super convenabile la domeniile .com ,iar avantajul la acest gen de achizitionare ar fi urmatorul: daca domeniul tau are mare cautare valoarea sa creste foarte mult iar ca sa luam un exemplu ai platit 50 de $ si peste 5 ani doresti sa il vinzi,poti castiga de 10-20 de ori valoarea sa reala . |
| |||
| |||