|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale [an error occurred while processing the directive] (Asta apare cand incerc sa adaug stiri pe site.) |
[an error occurred while processing the directive] |
Salut,
Cand incerc sa Adaug stirile site-ului imi apare Eroare "[an error occurred while processing the directive]" si ma redirectioneaza pe un anume site mai exact am poza Aici Am aceasta problema nu de mult de 2 zile, incluziv astazi. Toate scripturile care le-am bagat pe site sunt de pe MaxRom O mana de ajutor pls www.w2kcs.ro by [w2kTeam]
Material modificat de Admin - Marţi, 27/09/2011, 0:02 AM
|
Quote (Admin) Salut, Cand incerc sa Adaug stirile site-ului imi apare Eroare "[an error occurred while processing the directive]" si ma redirectioneaza pe un anume site mai exact am poza Aici Am aceasta problema nu de mult de 2 zile, incluziv astazi. Toate scripturile care le-am bagat pe site sunt de pe MaxRom O mana de ajutor pls biggrin Admin, la Block-ul cu numarul 10 ai urmatoarea linie Code <center> Download YouTube <form action="http://savefrom.net/index.php" method="get" target="_blank"> <input name="url" value="Link Direct" size="32" style="color: rgb(240, 112, 0); margin-right: 5px;" onfocus="this.value=''; this.onfocus=null;" type="text"><input value="Download" style="width: 70px;" type="submit"> </form></center> Daca o stergi nu o sa mai ai probleme |
Quote (Admin) Problema rezolvata ... Ms frumos. Cu placere,ma bucur ca te-am putut ajuta! |
| |||
| |||