• Pagina 1 din 1
  • 1
Cum recuperez raspunsul la intrebarea secreta
CoxDesign
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 4:35 AM
salut am si eu o problema cu intrebarea secreta. Cum recuperez raspunsul la intrebarea secreta ? Din webtop nu se poate schimba pentru ca nu o stiu pe cea veche sad cum pot sa o recuperez stie cineva ?
CreareWebsite
Postări: 910
Reputație: 4
Mesaj # 2 | 7:30 PM
Trimite la cei de asistenta tehnica un mail si te vor ajuta!
CoxDesign
Mesaj # 3 | 7:20 PM
am trimis nu mia raspuns nimeni desi a trecut mai bine de 2 luni
CreareWebsite
Mesaj # 4 | 0:32 AM
Quote (CoxDesign)
am trimis nu mia raspuns nimeni desi a trecut mai bine de 2 luni

Ai dat clic pe "am uitat parola ... etc? pentru a o recupera?

CoxDesign
Mesaj # 5 | 1:37 AM
unde sa dau clic pe "am uitat parola" ? am cautat vreun link sau ceva care sa ma duca la recuperaraea parolei ...nu am gasit nimik am trimis ticket miau raspuns dupa 2 zile sa le trimit detalii despre ultimul raspuns care mil amintesc iam trimis ...dar nu mia mai raspuns nimeni....
CreareWebsite
Mesaj # 6 | 10:01 PM
Cand intri aici http://www.unet.com/ si dai "reamintire parola" nu-ti trimite toate detaliile?

Cei de la Asistenta tehnica nu te-au ajutat cu nimic?

CoxDesign
Mesaj # 7 | 11:11 PM
am intrat pe http://www.unet.com/ si am dat "reamintire parola" dar imi cere intrebarea secreta (pe care nu o stiu).
cei de la asistenta miau cerut niste chestii care sunt imposibile sa mi le amintesc ...

La cerinta 1 - am raspunsul, la 2 - numi amintesc , la 3 - am raspunsul , la 4 - nu stiu ip din acel momenmt (nu e aceasi retea pe care o am acum), la 5 - nu inteleg ce fel de dovezi ... iar copia unui document nu am cum sa o pun la dispozitie pentru ca eu locuiesc in portugalia si documentele mele sunt cu adresa de romania ... deci ce as putea face ?
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 8 | 12:39 PM
CoxDesign, acesta este răspunsul standard pe care îl primești de la asistența tehnică uCoz, de cele mai multe ori:

1. Va rugam sa ne dati cateva variante posibile ale intrebarii secrete pe care vi le amintiti. Poate apar doar greseli de tipar sau litere atunci cand o introduceti iar, in acest caz va vom putea spune unde apar acestea.
2. Incercati sa va amintiti data exacta la care v-ati inregistrat contul, incluzand ora din ziua respectiva
3. Specificati va rugam numele furnizorului de Internet pe care l-ati avut cand v-ati inregistrat contul
4. Daca stiti adresa IP de pe care v-ati inregistrat contul, va rugam puneti-o la dispozitie de asemenea.
5. Inafara de acestea, trebuie sa ne puneti la dispozitie o imagine scanata a pasaportului sau a oricarui document de identificare. O fotografie a documentului este de asemenea acceptata. Daca este posibil, incarcati imaginea prin FTP sau din File Manager (Managerul de Fisiere) si mentionati adresa catre imagine sau trimiteti imaginea ca un atasament.

Nu contează că ești în Portugalia, important este să se vadă corespondența dintre numele cu care te-ai înregistrat și cel de pe acte. Dacă acestea coincid, atunci parola îți va fi sigur trimisă într-un timp cât mai scurt.

Asistența Tehnică nu ți-a mai răspuns pentru că nu ai trimis datele pe care le-au cerut, pentru a-ți returna întrebarea secretă. Ce trebuie să faci acum este să trimiți răspunsul (la ultimul e-mail primit de la uCoz) la toate întrebările pe care le știi (nu neapărat toate) inclusiv documentele respective.

Sper că ți-am fost de ajutor.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
CoxDesign
Mesaj # 9 | 0:02 AM
ok am trimis raspuns la intrebari, problema sta in documente pentru ca eu nu mam inregistrat cu numele real, ci cu un nume de scena "virtual".....
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: