|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Cum pun si eu (Cum pun si eu) |
Cum pun si eu |
Cum pun si eu asa ceva cand cineva se uita la film cand da pe vizionare
Vizioneaza filmul online Pierdut în Siberia (2012) Comedie gratis subtitrat in limba romana. Watch Pierdut în Siberia (2012) Online Free Right Now English subtitles Pentru o mai bună vizionare apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 10-15 minute Dacă filmul se blochează, Sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reia filmul de unde ai rămas Se încarcă greu? Aici vei găsi câteva instrucţiuni. Descarcă ultima vesiune flash player În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. Vă rog să folosiţi doar browserele Mozilla Firefox şi Google Chrome! |
FilmeAleseHdeu, In primul rand, aici nu e TPU si nu sunt bine venite topicurile cu "Cum pun si eu" "Ajutor" "nu inteleg" si alte prostii
Denumirea topicului trebui sa fie una concreta la continutul topicului. Este deja a 2-ua oara cand va zic sa nu faceti asa, data viitoare riscati penalizare. Nu am inteles ce vrei tu. poti fi mai explicit |
am inteles scuzema Deci cand intra cineva la film
http://www.bestfilmenoi.net/load/comedie/pierdut_in_siberia_2012/2-1-0-1374 nu e publicitate are aia cu steagurile si scrisu ala cum pun si eu acel script |
da nu este vreun script ceva de genu ?:D
|
| |||
| |||