|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Probleme logare site (Salut!!!) |
Probleme logare site |
Am un site de aproximativ un an de zile pana acum a decurs totul normal,dar de o saptamana nu ma mai pot loga pe site, cand apas butonul"login" nu imi deschide nici o fereastra pur si simplu nu are nici un fel de reactie.Nu stiu ce sa ii fac
Multumesc anticipat |
http://xfilmeon.com/
|
Va rog ajutati-ma. Nu ma pot loga pe www.nefumator.ucoz.ro... Incerc de ieri. Imi apare sa dau Login, dau, imi deschide pagina de logare, dar cand ma intoarce inapoi la forum tot nu sunt logata. Puteti verifica de ce?multumesc.
Adăugat (29/03/2013, 3:08 PM) |
Buna seara!
Nu pot accesa pagina www.nefumator.ucoz.ro: Hopa! Google Chrome nu s-a putut conecta la nefumator.ucoz.ro Accesaţi o copie păstrată în memoria cache a site-ului nefumator.ucoz.ro Este vreo problema? nu functioneaza site-ul? Adăugat (04/12/2013, 10:04 AM) --------------------------------------------- Va rog sa-mi raspundeti!!! Material modificat de gabitza - Miercuri, 04/12/2013, 11:05 AM
|
capitanulaurentiu, la mine se intampla la fel pe s30 www-radio-mazzero.com cand apas butonul login nu imi apare nimic dau la inregistrare imi apare fereastra dau iar click pe login si asa imi apare dar nu merge
Material modificat de dj_mazz - Miercuri, 04/12/2013, 12:48 PM
|
| |||
| |||