|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Am nevoie de o tema (Am nevoie de o tema) |
Am nevoie de o tema |
WhIt3, daca vrei ceva frumos tocmai am terminat de adaptat eu un sablon ideal pentru filme online
pretul lui este de 10 $ paypal Vezi demo : Filme vechi |
Quote (TotEu) Încearcă tema asta. Ms dar tema este cam naspa am incercato dar se vede cam urata dar ms oricum Adăugat (26/10/2012, 7:57 PM) Quote (daniel) WhIt3, daca vrei ceva frumos tocmai am terminat de adaptat eu un sablon ideal pentru filme online pretul lui este de 10 $ paypal Vezi demo : Filme vechi Frumusica tema dar mai vedem. Am incercat sa pun tema aceasta http://romcoz.ucoz.ro/load/movies/new_films/23-1-0-50 dar nu se vede ca in Screen pozele de jos nu se vad poate stie cineva cum se poate pune normal. Poate am gresti eu undeva?! Am facut tot ce trebuia dar tot asa se vedea. Poate stie cineva cum se pune tema corect. |
daniel, ma poti ajuta sa pun si eu tema? daca doresti? Ti-as fi foarte recunascator daca mai ajuta.
Dami add YM: mcdeejay4life idul meu de Yahoo Messneger. Sau unde pot gasii Informerele Necesare? Material modificat de WhIt3 - Vineri, 26/10/2012, 9:13 PM
|
WhIt3, sincer nu ma bag sa schimb teme ,iti spun si de ce:
-pentru a putea intala tema aceea trebuie sa modifici partial intrarile -tema aceea foloseste multe taguri cum ar fi $OTHER1$ - $OTHER5$ pe care tu la tema actuala nu le-ai folosit bineinteles asta e parerea mea ,poate te ajuta altcineva bafta in continuare ! |
Quote (daniel) WhIt3, sincer nu ma bag sa schimb teme ,iti spun si de ce: -pentru a putea intala tema aceea trebuie sa modifici partial intrarile -tema aceea foloseste multe taguri cum ar fi $OTHER1$ - $OTHER5$ pe care tu la tema actuala nu le-ai folosit bineinteles asta e parerea mea ,poate te ajuta altcineva biggrin bafta in continuare ! OK am inteles dar ia uitate putin la tema actuala www.filmepro-online.ucoz.ro cand am bagat un film se da meniul in jos dar daca nu am bagat nimic pe site meniul sta la locul lui acum uite cum sta, sta in jos, ai vreo idee din ce cauza? Material modificat de WhIt3 - Vineri, 26/10/2012, 9:28 PM
|
Adaptez teme la contra plata... de la 35$ prin viza
uite un exemplu asta 45$ http://btemplates.com/2009/blogger-template-movie-theater/demo/ |
| |||
| |||