|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale www.apex.at.ua |
www.apex.at.ua |
Pe siteul legislatiecfr.eu cand deschid catalogul de fisiere imi apare urmatorul mesaj de la google :
"www.legislatiecfr.eu are conţinut de la www.apex.at.ua, un site cunoscut că distribuie programe malware. Computerul dvs. se poate virusa dacă accesaţi acest site. Google a descoperit că pot fi instalate software-uri dăunătoare pe computerul dvs. dacă continuaţi. Dacă aţi accesat în trecut acest site sau dacă prezintă încredere pentru dvs., este posibil să fi fost compromis recent de un hacker. Nu ar trebui să continuaţi şi probabil ar trebui să încercaţi din nou mâine sau să accesaţi alt site. Am notificat deja www.apex.at.ua asupra faptului că am găsit programe malware pe acest site." P.S imi puteti spune despre ce este vorba ? |
Te anunta ca google a gasit ceca la siteul respectiv care iti poate afecta tie calculatorul, un virus sau n link exchange cu un site cu virus , sau pur si simplu poate fi de la antivirusul tau, ca eu am intrat si nu arata ca e malware , daca il ai inscris la goole webmaster tools , intra pe cont si da o reverificare la site , dureaza vreo 2-3 zile parca ..... dar incearca sa opresti putin antivirusul si sa incerci sa vezi daca iti mai da asa , sau intra de pe alt browser
sper ca ti=-am fost de ajutor Muzica noua in fiecare zi http://www.muzicahituri.com
|
@Musatinu in respectivul catalog de fisiere nu sunt decat fisiere incarcate de mine din calculator nu am accesat nici o data acel site,ma rog poate fi ceva infectat ,ideea este cum gasesc respectivele fisiere paguboase ?
|
te deranjez daca te rog sa imi spui si unde gasesc respectiva imagine ori cod ?
|
si eu am cautat dar fara rezultat,dar poate nu ma pricep prea bine
|
| |||
| |||