|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Catalog articole |
Catalog articole |
Imi poate spune cineva care este lungimea maximă Publisher (catalog articole) ,ma refer la cate litere/cuvinte am voie ?,la setari nu am decat optiunea de a modifica pentru o descriere scurta.
|
cnusi, deci tu vrei sa aflii cate caractere (cuvinte,litere) pot intra in descrierea lunga , nu ?
Daca o sa ai nevoie de informatiile exacte , posteaza un raspuns si o sa caut cu exactitate , dar eu iti garantez ca ai putea sa pui in descrierea "lunga" toate informatiile despre un articol , fisier , etc. si nu numai |
doresc sa stiu cate caractere (cuvinte,litere) pot intra in descrierea lunga ?,pentru ca am intampinat o problema in care scurta descriere si textul complet al intrării imi arata ca am depasit numarul maxim de cuvinte,desi eu am postat alte articole mai mari(ca lungime),care sa fie problema ?
|
multumesc !,deci sa caut problema mea pe site in alta parte
|
Devil, am modificat si acolo dar nici un rezultat,oricum s-a rezolvat problema,unde a fost baiul ,nu ma intrebati,acum pot posta,ieri nu am putut,o fi fost de la site nu stiu,oricum multumesc de raspunsuri,il puteti inchide
|
cnusi, textu care vrei sa-l pui il copiezi de undeva?? daca da sa sti ca, cand dai Copy/paste, tu copiezi si tegurile.. de aceia mai intai dai peste pe un editor de text (note pad) apoi de acolo copy si paste in articolul tau...
![]() Si daca ai citi resursa oferita de mine ai gasi: Maxim 60000 simboluri pentru un articol :P |
| |||
| |||