|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Problema tema personala (Ajutati-ma sa revin la tema personala daca se mai poate) |
Problema tema personala |
am un site de muzica pe ucoz, am folosit ca punct de plecare tema 958 de la Ucoz.(cu galbem blalaalal:(((
din acea tema am modificat mai totul si culori,linkuri,design etc. Am adaugat un meniu orizontal (pe cel initial l-am sters) cu 6 butoane la care am mai adaugat inca 1 azi (un buton). Am modificat pagina initiala a butonului,pagina pe categorii si la cum sa apara pagina de editare a continutului butonului am gresit ceva. Am vrut sa repar asta si mi-a venit ingenioasa idee (fimiar capu ) ca daca dau Update the design for all active modules o sa se aranjeze tot:((( de aici am ajuns la tema initiala 958:((( si mi-au ramas doar CSS-urile asa cum le-am facut eu dar designul site-ului a revenit la initial:((adica la tema 958. intrebarea mea este se mai poate reveni cumva la designul facut de mine la site? Asta tinand cont ca tot printr-un ghinion aparte nu am facut backup la site:((( Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Nu cred , doar daca ai salvat cumva pagina site-ului prin PC (in cel mai rau caz)
|
din pacate nu
asta inseamna ca sa dus tot nu chiar tot ca CSS au ramas setate ca inainte doar Html a trecut default nu am ce face cred doar sa refac ceea ce imi ia catva timp dar.......... Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Dar , mai ai paginile , pentru ca ele nu isi modifica continutul daca template-ul este modificat
|
| |||
| |||