• Pagina 1 din 1
  • 1
As dori sa adaug obtiuni dar nu resesc
andrei2100
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 1:51 PM
As dori sa adaug mai multe obtiuni la 2 pagini...
Obtiunile in plus ar fii : in momentul de adaugare anunturi/informatii... repectivul care adauga in foaia de adaugare sa ii aibe de ales tara, judetul si orasul (obtiuni care exista la inregistrarea de useri.
Cum as putea reusi sa adaug aceste obtiuni?
Ma puteti ajuta?
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 2:00 PM
andrei2100, acele pagin goale va sunt oferie ca singuri sa adaugati continutul html.. pentru a face ce doriti dvs, tebuie sa cunoasteti bine html si js (java script).
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 3 | 7:59 PM
andrei2100, ai putea să activezi acele forumurale de intrare ) informaţii, introduse în câmpurile "Personalizare 1..5" , adica OTHER1,2,3 ) şi să le redenumeşti din setări, Înlocuirea frazelor standard, astfel ei vor adăuga manual ce vrei tu. Poţi activa 5 astfel de câmpuri.
andrei2100
Mesaj # 4 | 8:02 PM
Si in modulul Panou de anunturi nu as putea face cumva sa obtin acle obtiuni (Tara, Judet. Oras), obtiuni care exista la modulul Utilizatori, partea de inscriere.

Adăugat (31/07/2012, 7:02 PM)
---------------------------------------------
In momentul in care apasa pe Oras sa vada lista cu rasele din judetul selectat...si sa nu introduca manual

SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 5 | 8:13 PM
andrei2100, am inţeles ce doriţi dvs. dar nu am cunoştiinţe atat de avansate în uCoz încât să fac exact cum doriţi plus ca uCoz are şi restricţii. Dar ceea ce am zis eu poate fi o alternativă în caz că nu reuşiţi exact cum vreţi.
patriot
Postări: 24
Reputație: 1
Mesaj # 6 | 9:55 PM
andrei2100, nu intreleg de ce va legati de asa lucruri marunte si inutile
scuze de off

Doriti sa faceti bani cu siteul dvs?
Aici ati putea gasi ceva ...
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 7 | 8:59 AM
andrei2100, orice modul va ofera 3 filtre.

CP » Board » Customize filters si creezi informerele dupa instructiunile de acolo.

CP » Board » Module settings » la Fields of a new entry form: iti va aparea acele 3 filtre va trebui sa le bifezi.

o alta metoda: tot
CP » Board » Module settings » la Fields of a new entry form: vei avea 5 celule noi Custom field 1, 2, 3, 4, 5
doar ca aici la adaugarea materialului va trebui manual sa scrie tara judetu si ce mai ai nevoie.

andrei2100
Mesaj # 8 | 10:32 PM
multumesc mult
am folosit varianta CP » Board » Module settings » la Fields of a new entry form: iti va aparea acele 3 filtre va trebui sa le bifezi.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: