|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Reclama ucoz |
Reclama ucoz |
de ce ucoz face asa reclama?
asta nu e cinstit, daca acolo este virus? http://s48.radikal.ru/i119/1207/f1/b3b241dc889e.jpg |
Danny, templateul e tare demult
acea reclama e pusa de ucoz prin begun si inc-o intrebare multi utilizatori zic ca pe siteul meu neoclin.ru sunt virusi cum pot verificam mai bine, eu am verificat si tot e normal. Adăugat (26/07/2012, 9:55 PM) --------------------------------------------- djdorin, nu are nimic, fii sigur azi am scos un cod ce arata reclama la cei cu templateul, in rest e tot ok Adăugat (26/07/2012, 9:56 PM) Material modificat de 43arin - Joi, 26/07/2012, 10:55 PM
|
43arin, nu e prima data cand observ acest lucru in legatura cu unele sabloane adaptate si descarcate de pe internet.
Nu stiu ce e begun (presupun ca e un sistem PPC) si cred ca gresesti postand aceste lucruri aici din moment ce website-ul tau apartine si este construit in limba Rusa... cred ca cel mai corect ar fi sa ceri niste raspunsuri pe forum.ucoz.ru sau forum.ucoz.com , cei de acolo ar fi cei mai in masura sa te lamuresca. |
Danny, begun e ceva asemanator cu adsense, sau nustiu la voi matinca bursa de reclama,
bine, intreb acolo. |
ca tot veni vorba de reclamele de la Ucoz am vrut sa deschid un topic nou dar scriu aici.
astazi vorbeam cu cineva din Germania si la un moment dat zice" dar nu poti face cumva sa scoti reclama aia de peste slider"? la care eu stiind ca nu am nici o reclama peste slider-ul din head zic "care reclama"?.... apoi face un print care arata cam asa: Dupa parerea mea *desi am inteles ca este free daca vrei upgrade daca nu e bine si free este cam aiurea* intelegem toti banner mic in footer..... banner mare (cateodata) in header banner in module/editare s.a.m.d dar totusi.....nu add reclame si pop-upuri ca sa nu fie nevoiti userii sa inchida la greu inainte sa descarce ceva si....ma trezesc ca....... Mi se pare destul jos in footer banner...... sus "creaza un website.....blallalllaa"....in editare 1000 de bannere ..... nu este necesar un pop-up window peste sliderul omului. Adăugat (29/07/2012, 4:43 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
da mai mult ca sigur fa poza mare si vezi "Close X" il stiu preabine ca l-am inchis de 100000000 de ori sunt sigur ca multi alti utilizatori Ucoz
Adăugat (29/07/2012, 5:01 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Chibo, nu vreau sa comentez despre tipul de reclama folosita de uCoz la nivel global (spun asta deoarece foarte multe banere care apar vizitatorilor din strainatate sunt exagerat de indecente, momentan nu am observat asemenea bannere la noi in romania)
Observ ca esti cam confuz... in sensul in care cu pachetul Basic poti scapa de acest tip de reclame . Cu pachetele :ultimate: scapi si de link-ul din footer cu :Se utilizează tehnologia uCoz: etc. In concluzie cu pachetul basic poti scapa de orice tip de reclama indiferent de tara de unde vine vizitatorul. Atașamente:
9904037.jpg
(24.6 Kb)
|
nu chiar buni parteneri sia ales ucoz,
pentru md e cool, nui nici unul dar despre rusia.... |
| |||
| |||