|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Problema date chestionar |
Problema date chestionar |
Salutare. Tocmai ce mi-am facut si eu un site si am intampinat o problema la pagina "Contactati-ne". La campurile pe care trebuie sa le completezi ca sa contactezi adminul site-ului am adaugat eu inca 2 campuri dar nu sunt afisate. In panoul de control apare aceasta mentiune cand doresti sa modifici formularul de contact:
-Este necesar de refăcut din şablon după adăugarea, modificarea sau ştergerea unui câmp. Cum refac sablonul? sau ce trebuei sa fac sa apara noua optiune pe care am pus-o in formular? |
Brazilicaa, pentru a creea alte câmpuri intri în Control panel -->Principală » Formulare de E-mail » Administrarea formularelor pentru mail » Constructor de câmp » dai click pe "Adaugă câmp nou", selectezi "Tipul câmpului" şi denumeşti câmpul, iar la final ai opţiunea "Câmp necesar:", aceasta optiune o bifezi dacă vrei ca câmpul să fie obligatoriu.
După ce ai făcut câmpul lănga formular îţi apare "[ Recreează şablonul formularului ]" dai click şi formularul îţi va apărea cu modificările făcute de tine. |
Am reusit. Merci mult pentru ajutor.
|
| |||
| |||