• Pagina 1 din 1
  • 1
Va rog help.tag-uri automate.si sortare filme dupa ani !
cinema
Postări: 46
Reputație: 2
Mesaj # 1 | 2:39 PM
am 2 probleme .si cu astea 2 rezolv definitiv site-ul :))
prima ar fi cu adaugare tag-uri automat.am citit postarea lui devil .am pus codul in modulul /load in "pagina cu textul integral de intrare si comentariile sale " dar n u s-a intamplat nimic.:)))
o da 2 chestie .. m-ar interesa cum fac pun filmele dupa ani ..adica sa fac o lista si daca dau pe 2012 sa-mi apara toate filmele din 2012 .adica sa sortez filmele dupa ani .multumesc biggrin
Material modificat de cinema - Joi, 19/07/2012, 4:36 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 2:44 PM
cinema, am citit tema topicului tau si am zis la revedere, va rugam sa puneti o denumire corispunzator tematicii acestui topic.
cinema
Mesaj # 3 | 4:36 PM
gata biggrin
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 4 | 6:24 PM
Quote (cinema)
prima ar fi cu adaugare tag-uri automat.am citit postarea lui devil .am pus codul in modulul /load in "pagina cu textul integral de intrare si comentariile sale " dar n u s-a intamplat nimic.:)))

Intri în Control panel --> la modulul Catalog de fisiere în pagina "Pagina pentru adăugare/modificarea intrării" după tag-ul
Code
$BODY$
adăugaţi codul:

Code
<script type="text/javascript">       
       $(document).ready(function(){       
       $("form#addEntForm").submit(function(){       
       if ($('#suggEdit').val().match(/^\s*$/)) {       
       var entryname = $('#ldF1').val();       
       entryname = entryname.split(' ').join(', ');       
       var cat = $("#ldM55 input:checked").next().html();       
       $("#suggEdit").val("" + entryname + ", " + cat + "");       
       }});});       
       </script>

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 5 | 6:52 PM
cinema, nu stiu ce ti-a dat devil, incearca asta http://maxrom.net/forum/7-174-1 insa sunt scripturi care incurca bunafunctionare a altor scripturi + la asta nu recomand scriptu cu teguri automat... mai bine pui tu singur ca nu-ti ia mai mult de 1 min.

dupa ani nu stiu daca este asa ceva.... am vazut unu dar nu prea functiona, poti folosesti filtrere dar nici asta nu e ceia ce poti numi filtrarea dupa ani, cu atat mai mult ca daca sa luam cinematografia mondiala e de prin anii 1930...deci e multa informatie..... sau mai bine sa alegi subcategoriile dar si asta nu e solutia.. prea multe cifre.

cinema
Mesaj # 6 | 7:21 PM
era un site www.filme-online.ucoz.com .avea in stanga .cred o lista cu ani.dadeam pe ea si imi arata filmele din anul respectiv :-?
marius15
Postări: 265
Reputație: 9
Mesaj # 7 | 7:26 PM
Uite la mine Aici poti vedea filmele puse pe categorii create de mine asa cum zici tu dupa ani .
Fiecare categorie poate fi gasita pe o pagina unde se pot gasi decat filmele care fac parte din acea categorie :actiune ,aventura ,filme vechi ,filme 2012 etc etc .E foarte simplu sa faci acest lucru :iti faci un block nou apoi laWIDGET gasesti Meniu cu efecte vizuale acolo iti creezi categoriile dorite si totodata adaugi linck-urile care conduc spre fiecare pagina .Nu uita ca totodata in modulul unde ai filmele va trebui sa creezi acele categorii Filem 2012 ,Aventura ,Drama etc etc .
Bafta .

Material modificat de marius15 - Joi, 19/07/2012, 7:28 PM
cinema
Mesaj # 8 | 7:42 PM
cred ca stiu cum sa fac... de exemplu pun filme 2012 si pun script sa caute "2012 " din modulul pe care le am biggrin
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: