|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Va rog help.tag-uri automate.si sortare filme dupa ani ! (:D) |
Va rog help.tag-uri automate.si sortare filme dupa ani ! |
am 2 probleme .si cu astea 2 rezolv definitiv site-ul :))
prima ar fi cu adaugare tag-uri automat.am citit postarea lui devil .am pus codul in modulul /load in "pagina cu textul integral de intrare si comentariile sale " dar n u s-a intamplat nimic.:))) o da 2 chestie .. m-ar interesa cum fac pun filmele dupa ani ..adica sa fac o lista si daca dau pe 2012 sa-mi apara toate filmele din 2012 .adica sa sortez filmele dupa ani .multumesc Material modificat de cinema - Joi, 19/07/2012, 4:36 PM
|
Quote (cinema) prima ar fi cu adaugare tag-uri automat.am citit postarea lui devil .am pus codul in modulul /load in "pagina cu textul integral de intrare si comentariile sale " dar n u s-a intamplat nimic.:))) Intri în Control panel --> la modulul Catalog de fisiere în pagina "Pagina pentru adăugare/modificarea intrării" după tag-ul Code $BODY$ Code <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("form#addEntForm").submit(function(){ if ($('#suggEdit').val().match(/^\s*$/)) { var entryname = $('#ldF1').val(); entryname = entryname.split(' ').join(', '); var cat = $("#ldM55 input:checked").next().html(); $("#suggEdit").val("" + entryname + ", " + cat + ""); }});}); </script> |
cinema, nu stiu ce ti-a dat devil, incearca asta http://maxrom.net/forum/7-174-1 insa sunt scripturi care incurca bunafunctionare a altor scripturi + la asta nu recomand scriptu cu teguri automat... mai bine pui tu singur ca nu-ti ia mai mult de 1 min.
dupa ani nu stiu daca este asa ceva.... am vazut unu dar nu prea functiona, poti folosesti filtrere dar nici asta nu e ceia ce poti numi filtrarea dupa ani, cu atat mai mult ca daca sa luam cinematografia mondiala e de prin anii 1930...deci e multa informatie..... sau mai bine sa alegi subcategoriile dar si asta nu e solutia.. prea multe cifre. |
Uite la mine Aici poti vedea filmele puse pe categorii create de mine asa cum zici tu dupa ani .
Fiecare categorie poate fi gasita pe o pagina unde se pot gasi decat filmele care fac parte din acea categorie :actiune ,aventura ,filme vechi ,filme 2012 etc etc .E foarte simplu sa faci acest lucru :iti faci un block nou apoi laWIDGET gasesti Meniu cu efecte vizuale acolo iti creezi categoriile dorite si totodata adaugi linck-urile care conduc spre fiecare pagina .Nu uita ca totodata in modulul unde ai filmele va trebui sa creezi acele categorii Filem 2012 ,Aventura ,Drama etc etc . Bafta . Material modificat de marius15 - Joi, 19/07/2012, 7:28 PM
|
| |||
| |||