|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Problema buton "Adaugare " si Sliderul temei |
Problema buton "Adaugare " si Sliderul temei |
Problema 1 :)) :Am si eu o problema cand vreau sa creez o un anunt cu site News .. nu imi merge butonul ADAUGARE , este singurul care nu merge in rest merg toate si nu numai la Site News si nici la File catalog nu merge .
Aveti idee despre ce este vorba ? Problema 2 :)) : Daca dati click pe lin.kul din semnatura mea puteti vede clar ca acel slider nu merge este singura pagina(pagina principala) pe care nu merge in rest pe altele merge . De ce ? EDIT: Datimi niste coduri cu butoane de postare pentru site news si fiel catalog :P Material modificat de JuSt_Me - Marţi, 17/07/2012, 4:42 PM
|
JuSt_Me, editezi titlul acestui topic cu orice alteva ce face referire excta la problemele tale mai putin actualul ( adica "Problema ajutor !" ) ... cand o sa faci acest lucru o sa revin cu un edit asupra acestui post si o sa incerc sa te ajut sa iti rezolvi problemele.
Multumesc pentru intelegere! |
1. JuSt_Me, in cazul in care nu folosesti un sablon standard oferit de ucoz ci unul descarcat de pe internet nu pot face mare lucru , dar iti recomand sa adaugi in felul urmator articole .... atunci cand esti logat pe site ca si admin poti faci ca in poza de mai jos
cu siguranta o sa poti adauga articole in acest fel. 2. Quote Se creaza o noua interfata mult mai buna . Si sa vrem nu putem vedea slide-ul Atașamente:
9270515.jpg
(16.3 Kb)
|
| |||
| |||