|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale dece nu merge $ADMIN_BAR$ ($ADMIN_BAR$? ce o avea) |
dece nu merge $ADMIN_BAR$ |
yonutz, în general bara de admin este blocată din cauza unui javascript. Încearcă sa elimini pe rând fiecare din cele pe care le ai şi să dai refresh după fiecare, astfel vei vedea ce a cauzat ascuderea acesteia.
|
ok` o sa incerc....este o tema Maghiara si njt dece se ascunde admin barul
Adăugat (12/07/2012, 0:15 AM) --------------------------------------------- ...mda nu merge asa a mers altfel asemanator...oricum mersi miam facut o ideie din ce ai zis si a mers Material modificat de yonutz - Joi, 12/07/2012, 1:16 AM
|
yonutz, cu plăcere, poţi spune şi ce ai făcut ca să vadă şi alţi utilizatori care poate vor mai avea nevoie.
|
SkipY, pai aici este website-ul ....Test Muzica tema... faza e ca are tot facuta in ia fals..si are scripturi care nu sunt bune
Corectie...avea un 2 scripturi care importa 2 pagini sa ascunda acel admin bar /img_files/jquery00.htm /img_files/jquery01.htm $(document).ready(function(){ nu incarcati paginile de sus si va merge Prima data am crezut ca este de la elem dar am ster in plus dupa am observat Material modificat de yonutz - Joi, 12/07/2012, 1:28 AM
|
yonutz, păi cam asta cauzează problema aceasta în general .
|
| |||
| |||