|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Ce fac cu codul codificat? |
Ce fac cu codul codificat? |
Nu stiu daca am nimerit bine cu locul postului, dar asta e... :))
Cine stie, e posibil de decodificat un cod de genul: Code .&-!;&-!--;]--;)!&!+!*!*.$.#[;.$-!.*..-!-~-~[>.$.&[!-=.*.=.>.$[~>@..-~-[.=.@.*.=.>.$[~-[-*-);]-*-!;=-!;!-*-!-!.].#.][-.&-!;&-!--;]--;)!&!+!*[&!&!+!*.$.#[;.$-!.].#.][-.&-!;&-!--;]--;)!&!+[&!&!+!&!+..[$.=.;[>.*.@.=-!.--!-~-*!&!+[)!&!+!*.*..-!-~-~.;.@.=[>.$.=[>-=.[.$[>>$.#.$.&.$.=[>>-[*>*.>-~--.].]---*-!-];&-!.=[$.#.#-*-!-.-.-!-~.;.@.=[>.$.=[>-=.[.$[>>$.#.$.&.$.=[>>-[*>*.>-~--.].----*-!-];&-!.=[$.#.#-*-*!&!+!*[)!&!+!*!*[>.$.&[!-!;&-!.>.@.;[$.&.$.=[>-=.[.$[>>$.#.$.&.$.=[>>-[*>*.>-~--.].]---*-=.~[-.$..;)!&!+!*!*.*..-!-~--.~[>[>[!;+-@-@[;[!.@[-[>.@.=.#.*.=.$[>[.-=.;.@.&-@---!-];&-![>.$.&[!-*-!.].#.][-.&-!;&-!--;]--;)!&!+!&!+!*!*[>.$.&[!-!;&-!.>.@.;[$.&.$.=[>-=.[.$[>>$.#.$.&.$ ?? Am instalat un sablon de la rusofoni. L-am tradus, i-am creat alte imagini s.a.m.d. si hop, la urma vine surpriza. Dupa vreo 3 ore de lucru, probabil inzadar), imi apare la fiecare reinoire a paginii o fereastra cu icq-ul desteptului ce vrea probabil banisori pentru a ''rezolva problema''. De fapt, puteti singuri vedea aici despre ce e vorba. Codul codificat l-am gasit intr-un fisier js, am incercat sa elimin cate un cod din ele, apoi altul si totdeauna nimic. Exista vreo solutie? gratis de dorit ) Pomul se cunoaşte după roade, omul după fapte.
Şabloane şi scripturi traduse în Română |
Muşatinu, Crezi ca nu am incercat? In afara de acel cod, mai e bagat si ceva pentru designul saitului in acel js.
''S-a rezolvat'' prin altă metodă Pomul se cunoaşte după roade, omul după fapte.
Şabloane şi scripturi traduse în Română Material modificat de Stapanul - Marţi, 19/06/2012, 2:30 PM
|
| |||
| |||