|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Cum creez o Pagina separata de Designu de pe situ meu (Cum creez o Pagina separata de Designu de pe situ meu) |
Cum creez o Pagina separata de Designu de pe situ meu |
Cum creez o Pagina separata de Designu de pe situ meu.
Adica sa creez pur si simplu o alta pagina sa pun ce vreau acolo si sa pot pune alt design fata de cel actual de pe situl meu, Asta e Situ www.blezingstar.ro Material modificat de Ice0Age - Sâmbătă, 02/06/2012, 11:08 AM
|
in primu rand
Quote (Ice0Age) Asta e Situ www.blezingstar.ro Adăugat (01/06/2012, 5:26 PM) --------------------------------------------- acum referitor la intrebarea ta eu ma gandesc ca poti face asa: (in mare ma refer, daca cineva poate elabora amanuntit .....) De exeplu daca ai Site Catalog nefolosit sau stiu eu care modul, poate la acest modul Site catalog poti in loc de Code <link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/_st/my.css" /> Code <link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/_st/TEMA X" /> Code <link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/_st/Design # 785" /> pe scurt la acest modul CSS sa mearga pe CSS Design # 785 Dar repet asta in mare spus. Presupun ca facand asta trebuie schimbat in CSS/modul si............... E doar parerea mea daca cineva are una mai buna....... Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
Material modificat de Chibo - Vineri, 01/06/2012, 6:27 PM
|
Chibo, trebuie folosit si http:// nu doar www , de aceea link-urile se deschid sub forma de http://forum.ucoz.ro/forum/www.site-ul'tau.ucoz.ro
Ice0Age, creezi un fisier in PC cu Notepad ,wordpad sau ce programele de genul mai ai si incpi sa scrii pagina in document ... cand termini de scris pagina in limbaj html o salvezi cu extensie .html si o urci pe managerul de fisiere. |
daca ai noroc si iti recunoaste acel CSS de la tema (ex Design # 785) ..... te-ai scos:) daca nu astepti alta idee mai buna:)
dar oricum lucrul de care zic eu (daca se poate) se poate doar in cazul modulelor cred nu si in cazul SITE PAGES. Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Ice0Age, poti crea pana la 20 pagin uCoz. Creezi o pagina dinamica :> In CP
creezi pagina si bifezi Apply personal template to the page in contentul paginii pui ceia ce vrei sa fie BODY insusi pagina o schimbi mai jos. Dupa ce ai salvat intri in CP » Customize design acolo dupa site pages vei vedea pagina pe care vrei so schimbi. Paginele date isi pastreaza toate tegurile rezervate: useri, logare, containerele laterale.... Daca faci cum a zis Danny, tu nu vei avea aceste teguri, insa aceste pagini le poti face pana imbatranesti |
Multumesc baieti ma bucur ca exisista Acest Forum
|
| |||
| |||