|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale articolele noi nu apar |
![]()
articolele noi nu apar
|
buna ziua
eu postez pe siteul meu jocuri si filme problema e ca atunci cand intru pe site, apar doar jocurile, nu si filmele cum fac ca atunci cand postez un articol nou (indiferent daca e joc sau film) sa apara pe prima pagina? ma scuzati pentru exprimarea proasta |
exista o modalitate ca sa mut articolele cu filme din Publisher in File Catagol, acolo unde sunt si jocurile?
daca da, cum fac asta? daca nu, cum pot face categorii ca atunci cand postez filme, sa apara pe site ca la jocuri? imi cer scuze daca v-am pus rabdarea la incercare |
Cu informerul e alta treaba, cel mai bine e sa le muti in File Catalog pe toate.
In primul rand intra in: Control Panel > File Catalog > Categories management > sus in dreapta New Category > Category name - numele categoriei > Save si gata, acum ai si categoria de filme. Din pacate nu poti sa muti filmele din Publisher in File Catalog, dar daca nu ai asa multe poti sa le mai adaugi odata. |
Remus, e si asta o varianta insa mai bine faci 2 sectiuni jocuri si filme si la fiecare categoriile necesare sica rezultat va avea 2-ua module
![]() deci Xaddob, faci cum a zis remus dar inainte sa faci categoriile tot acolo faci sectiunile si la fiecare faci categoriile ex Filme-actiune, comedie, Sci Fi .. apoi la jocuri RGP..... |
| |||
| |||