|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Chestiuni generale Perminsiune Utilizatori |
Perminsiune Utilizatori |
BuMM, cam aceiasi am facut si eu pe http://zimbri.ucoz.com/
creati un block global ex: acces in acest block creati o pagina cu continutul: Code <?if($GROUP_ID$="0")?> continut <?else?> <center>Vă rugăm să aşteptaţi confirmarea înregistrării <a href="$LOGOUT_LINK$">Delogare</a><?endif?> peste tot inainte de <html> puneti Code <?if($GROUP_ID$=='0' || $GROUP_ID$=='1')?>$GLOBAL_ACCES$<?else?> si Code <?endif?> pui peste tot cu exceptia paginii de inregistrare. dupa ce oamenii se inreistreaza tu ii muti in alte grupa useri avansati. |
BuMM, pai am scris pe toate paginile.... ca sa-ti fie mai usor foloseste optiunea de inlocuirea rapida a fragmentelor de pe site.
Modulul de inlocuire alegeti linii multipe la cauta puneti: Code <html> Si in celula inlocuite de punem: Code <?if($GROUP_ID$=='0' || $GROUP_ID$=='1')?>$GLOBAL_ACCESS$<?else?> <html> ca in imagine: Apoi mai faci o inlocuire rapida Code </html> cu: Code </html><?endif?> acum creezi un block global cu numele access in care pui: Code <?if($GROUP_ID$="0")?> continut cu forma de logare si link de inregistrare <?else?> <center>Vă rugăm să aşteptaţi confirmarea înregistrării <a href="$LOGOUT_LINK$">Delogare</a><?endif?> |
| |||
| |||