• Pagina 1 din 1
  • 1
Mia fost furat siteul.
YOYOYO
Postări: 133
Reputație: 10
Mesaj # 1 | 11:14 AM
Mia fost furat siteul : http://yoyoyo.ucoz.ro

Pot face ceva sal recuperez ?

Mi-a fost mutat pe alt cont unet..

Material modificat de YOYOYO - Duminică, 22/04/2012, 11:19 AM
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 2 | 12:10 PM
Adreseaza-te celor de la Ucoz cu un mail.
YOYOYO
Mesaj # 3 | 8:03 PM
yce, Mam adresat. Astept un raspuns.

Adăugat (22/04/2012, 7:03 PM)
---------------------------------------------
Acea persoana mai si mine ca a cumparat siteul de la mine...

Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 4 | 10:58 PM
YOYOYO, uCoz te-a avertizat inca de la crearea site-ului sa nu impartasesti parola nimanui,dar trecand peste asta daca tot vrei sa o faci cu un prieten sau amic,cel putin te-ai fi putut abtine sa nu iti divulgi raspunsul la intrebarea secreta.Fara suparare dar te gasesc singurul vinovat pentru situatia nefericita in care te afli si nu cred ca te mai poate ajuja nimeni fa niste dovezi clare.
downloadmovie
Postări: 48
Reputație: 5
Mesaj # 5 | 2:27 PM
Quote (YOYOYO)
Mia fost furat siteul : http://yoyoyo.ucoz.ro
Pot face ceva sal recuperez ?

Site-ul "yoyoyo.ucoz.ro" nu este înregistrat în sistemul uCoz Servicii Web.
- Se pare ca a fost sters... sad

Coltu Vesel -Un Colt al Veseliei!
Nu stiu multe , dar sunt dispus sa invat!
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 6 | 3:02 PM
YOYOYO, ne poti spune si noua cine este "individul" vinovat de acest fapt ?
Sa stie toata comunitatea de cine sa se fereasca si cum sa il trateze.
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 7 | 3:37 PM
Pacat...imi placea site-ul pentru ca faceai treaba cu el.
YOYOYO
Mesaj # 8 | 3:58 PM
SkipY, Mersi ... O sa refac acel site in curand. Am noroc ca am facut backup la site exact cand iam dat parola acelui "individ" . Parca ceva mia spus sa o fac :)) . Plus ca am si sabloanele in Calculator. Aproape toate sabloanele.
Danny, Acest individ este Karcsi. La inceput pare om de treaba si de incredere. Dar cand ti se pare ca e prieten cu tine te inseala. Sunt sigur ca asa face cu toti. Cred ca stiti siteul lui . Sau mai bine is fostul lui site. la cat de disperat am fost cand am vazut ca mia furat siteul i-am facut peste 4 reclamatii :

- pe forum.ucoz.com
- la http://www.ucoz.com/abuse/ - am trimis 2 reclamatii
- la Suportul Tehnic .

Se pare ca administratia uCoz i-a sters siteurile. Dar imi pare rau ca nu miam recuperat siteul inapoi.

Adăugat (23/04/2012, 2:58 PM)
---------------------------------------------
Am intrat pe E-mail si am gasit asta :

Bună, .
Site-ul aceasta o sa fie inchisa cu totul, multumit lui yoyoyo,v1rus7z care nu au putut sa tina gura au scris lucruri care nu trebuiau catre noul admin yoyoyo.ucoz.ro.

Doar sa stiti. Important Fostul admin al siteului aceasta yoyoyo.ucoz.ro un baiat de 16 ani a vandut site-ul mie cu 5 euro, mai precis am transferat 5 euro credit de reincarcare lui.
El o cerut atata nu eu!
Si a trecut o zi, a spus ca eu am furat site-ul de la el... ce nesimtit!
Si dupa el prietenul lui v1rus7z ca asa a fost logat pe site scria la mine injuraturi, mai precis ma injura cu DUMNEZEU cu parintii mei etc, deci cred ca cel mai putin este sa inchid site-ul cu totul.
Site-uri care detine v1rus7z sunt:
---
---
I-mi cer scuze dar cred ca si voi faceati lafel in locul meu.

....

Recomand site-ul www.maxrom.net acolo primiti ajutor la site-ri uCoz.

As dori sa stiti:
- Da am 16 ani dar nu inteleg care e problema daca fac siteuri care ajuta ceilalti utilizatori la personalizarea propriilor siteuri
- Nu am vandut acel site. Daca lam vandut cum spune el , de ce a doua zi dimineata cand am intrat pe site aveam ban si numele schimbat in florin.
- Eu nu am nici o legatura cu injuriile la adresa lui Karcsi pe care le-a facut "v1rus7z" . Eu am dat doar un mass pe Yahoo Messenger ca mia fost furat siteul.
- Daca nu ma credeti va pot dovedi cu conversatiile de pe Yahoo Mesenger pe care le-am puratat u karcsi inainte de a-mi fura siteul.

Material modificat de YOYOYO - Luni, 23/04/2012, 4:17 PM
Coolgames
Postări: 27
Reputație: 0
Mesaj # 9 | 4:04 PM
Acum sper ca ti-ai invatat lectia. Insa si unii dintre noi au invatat ceva '''Sa fim prudenti cu cine impartin `Conturile'.

Eu pot sa iti multumesc pentru ca si eu era sa dau cuiva parola de la un site. :))

[img] http://www.1mobile.com/cool-games-ringtone-350386.html[/img]
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 10 | 4:09 PM
Parerea mea ? Lucrati singuri. Eu mereu am lucrat singur, ma chinui singur cu tot, dar decat sa pierd mai bine asa. Acceptati doar uploaderi, lucrati in echipa doar cu colegi, prieteni in care aveti incredere si puteti discuta fata in fata.
yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 11 | 4:42 PM
YOYOYO, Site-ul a fost sters se poate da topic closed
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 12 | 7:32 PM
SkipY are dreptate, lasati prostiile astea de site in doi. Daca celalalt ins nu traieste peste o casa de voi, nici sa nu va ganditi sa-i dati acces admin.
Nu uitati Dumnezeu ne-a facut dupa asemanarea sa, insa omul singur alege cine sa fie.
Nu zic asta nimanui personal.

Topic Inchis YOYOYO, imi pare rau de situatia creata.

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: