• Pagina 1 din 1
  • 1
Problema site!
Gravedigger
Postări: 239
Reputație: 17
Mesaj # 1 | 8:27 PM
Mia disparut reclama de sus de pe site si stiu ca dak este scoasa duce la banarea contului... Problema este ca nu am scoso eu si nici altcineva...Credeti ca ma poate ajuta cineva?
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 9:52 PM
Gravedigger, link site. de cand e creat?
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 3 | 10:05 PM
Poate te-ai logat ca administrator si de aceea nu mai apare.
Gravedigger
Mesaj # 4 | 11:36 PM
Uitati link:>> Aici << , se pare ca de cate ori bag cate o tema noua imi dispare acea reclama...
Si nu m-am logat ca administrator...

Material modificat de Gravedigger - Luni, 16/04/2012, 3:48 PM
yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 5 | 8:15 PM
Gravedigger, daca nu ai pus tu inseamna ca tema a fost loata dupa site-uri care ofera teme cu hakuri si etc

eu iti voi zice ce cod sa cauti daca zici ca nu lai pus tu

ATENTIE!!!

Fiecare persoană foloseste acest cod pe propria răspundere, incaz cal fura de aici.

Code
<script type="text/JavaScript"> <!--  function MM_swapImgRestore() { //v3.0  var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc; }  function MM_preloadImages() { //v3.0  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();  var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)  if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}} }  function MM_findObj(n, d) { //v4.01  var p,i,x; if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {  d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x; }  function MM_swapImage() { //v3.0  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)  if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];} } //--> </script>    <script> var div = document.getElementsByTagName('div')[0]; div.innerHTML = ''; </script>

dai la inlocuire globala si vezi daca il gasesti daca nu la top site ar fi normal pus ca sa nu mai apara nicaeri

Material modificat de yonutz - Luni, 16/04/2012, 8:17 PM
Gravedigger
Mesaj # 6 | 10:32 PM
Tot nu am reusit:((
ArtyRo
Mesaj # 7 | 3:31 PM
Gravedigger, vad ca tema nu e uCoz, inseamna ca template-ul e de vina. Multi dintre cei care fac template-ui pentru Uco sau adapteaza pentru uCoz, intentionat introduc scripturi pentru reclama lor sau scoaterea acesteia .....
Gravedigger
Mesaj # 8 | 3:37 PM
Deci imi propuneti sa scot tema?
In acest caz imi puteti propune vreun site cu teme?

ArtyRo
Mesaj # 9 | 3:44 PM
Gravedigger, sau schimbati tema sau cautati scriptul care ascunde reclama...

nu mi-ati raspuns cand a fost creat site-ul, in primele zile bannerul nici nu trebuie sa fie, el apare dupa o perioada...

Gravedigger
Mesaj # 10 | 4:34 PM
Pai a fost creat de 2 zile.
Am sa mai astept ceva timp si daca nu apare bannerul am sa schimb tema.Script-ul l-am cautat dar nu e de gasit.

Material modificat de Gravedigger - Marţi, 17/04/2012, 4:36 PM
ArtyRo
Mesaj # 11 | 4:51 PM
Gravedigger, in cazul dat, reclama nici nu trebu sa apara, va aparea in cateva saptamani credca 2-3, nu stiu perioada. nu-ti fa grija.
Gravedigger
Mesaj # 12 | 2:09 AM
Va multumesc de ajutor!
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: