• Pagina 1 din 1
  • 1
Problema Domeniu
FilmeDe10On
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 0:54 AM
Salut, sunt proprietarul site-ului filmede10.net. De curand mi-a expirat domeniul... si momentan am o problema, nu-l pot reactiva din nou. Vad ca nici acum nu s-a sters domeniul .net. Deoarece intru pe sub-domeniul ucoz www.efilmeon.ucoz.com si ma da tot pe domeniul www.filmede10.net :| Ciudat,. domeniul a expirat de vreo 3 zile. Stiu ca era undeva o optiune... unde sa nu mai intre automat pe domeniu, ci sa fie functional si sub-domeniul...dar nu mai stiu unde. Va rog daca ma puteti ajuta, macar sa-l fac functional pe sub-domeniul ucoz. Cu respect, Mihai, numai bine!
Material modificat de FilmeDe10On - Joi, 05/04/2012, 1:00 AM
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 2 | 1:35 PM
CP/Common Settings/Your site address (URL)/pune link-ul subdomeniului acolo.
In cazul in care ai introdus manual in site link-ul du domeniul , atunci cand ai instalat tema ma refer va trebui sa le reeditezi cu subdomeniul.
FilmeDe10On
Mesaj # 3 | 3:56 PM
Danny, am incercat si cum ai zis tu... si degeaba. Ma gandesc pana la urma sa iau un alt Domeniu si sa-l parchez.. tocmai pentru a nu pierde continutul. Totusi e cam ciudat.. Multumesc oricum pentru ca ai dat atentie acestui topic, si pentru ca ai incercat sa ma ajuti. O zi Buna!
Material modificat de FilmeDe10On - Joi, 05/04/2012, 3:56 PM
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 4 | 4:54 PM
FilmeDe10On, Main » Common settings, Redirect from the default domain to the attached one automatically: si debifezi.

Bafta !

FilmeDe10On
Mesaj # 5 | 5:41 PM
SkipY, asa stiam si eu...chiar asta cautam. Dar nu este nicaieri asa ceva :| Si asta mi se pare foarte ciudat... Multumesc pentru ajutor!
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 6 | 5:51 PM
FilmeDe10On, nu are cum sa nu fie ... o alta solutie ar fi sa elimini domeniul atasat.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: