|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Probleme la transferul domeniului uCoz pe un domeniu .RO (adresa server E-MAIL) |
Probleme la transferul domeniului uCoz pe un domeniu .RO |
Am transferat un domeniu privat .RO pe un server UCOZ si doresc sa-mi sincronizez adresele de mesagerie. Stie cineva care este procedura? Trebuie modificat in setarile ucoz? Cumva la Transfer domeniu - Editati informatiile domeniului in modul simplificat/expert? Am citit un topic pe tema asta, care indica crearea unui cont GMail... insa nu se permite de pe domeniul ucoz utilizat. Astept reactii, am nevoie de mesagerie.
|
bogdanvbg, dacă dorești să folosești un domeniu ".ro" pe un website creat în uCoz, dar să-ți păstrezi serverul care gestionează mesageria, transferul domeniului se face doar prin metoda 3.
Referitor la gestionarea mesageriei, uCoz nu are momentan servere de e-mail, de aceea te sfătuim să utilizezi Gmail, în cazul în care ai transferat domeniul prin metoda 2. Mai multe detalii, găsești și aici, pe forum-ul în engleză: http://forum.ucoz.com/forum/37-435-1 . Spune-ne, te rugăm, cum a funcționat. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Din pacate, nu pot urma indicatiile din pagina de forum recomandata de tine, motivul fiind relevat in textul de mai jos. Ca urmare, atunci cand accesez "Transfer domeniu - Editati informatiile domeniului in modul simplificat/expert", fereastra nu coincide cu cea din subiectul forumului recomandat, motiv pentru care nu stiu cum pot crea conturile pe Gmail. Astept un feedback.
Iata textul afisat: Aveţi posibilitatea să configuraţi procesarea domeniului de e-mail şi de a vă crea căsuţe de e-mail cum ar fi denumire@DOMENIU. Serviciul de procesare a e-mailului: FORMAREEMAIL |
bogdanvbg, uită-te te rog, din nou pe acest link: http://forum.ucoz.ro/forum/5-880-1 (e cel în limba română). Informațiile legate de crearea căsuțelor de e-mail sunt în limba engleză.
Dacă ar fi să urmezi pas cu pas acest ghid, aceștia ar fi pașii: 1. Autentificati-va in Panoul de Control al website-ului dvs 2. Alegeti "Engleza"din partea dreapta sus a paginii, screenshot: http://testing-website.ucoz.ro/ScreenShots/CPLanguage.png 3. Selectati "Settings" -> "Domain transfer (domeniul propriu)" din Admin-bar. 4. Apasati pe link-ul: "Edit domain records in SIMPLIFIED MODE" 5. Selectati "E-mail processing service: Google Mail (GMail)" si apasati butonul "Save". Toate inregistrarile DNS pentru procesarea adreselor de e-mail vor fi create pentru domeniul dvs. 6. Apasati pe link-ul "setup instruction" (langa optiunea "Google Mail") si urmati instructiunile afisate acolo. Dacă încă nu funcționează postează te rog un screenshot cu eroarea pe care o primești, pentru a rezolva. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Ai aici URL-ul ferestrei indicate la punctul 4:
My WebPage ...in fereastra "Edit domanin records in SIMPLIFIED MODE" nu apare optiunea "E-mail processing service: Google Mail (GMail)"; intre timp am accesat Google Apps, unde am creat o adresa de e-mail "contact@cluj-contabilitate.ro" (numele domeniului personal, pe care am postat situl Ucoz), insa nu replica cu domeniul (am facut teste de completare a chestionarului de la pagina Tarife/Contact si nu primeste niciun e-mail pe adresa create pe Gmail). Poate identifici o posibila pb si imi dai te rog o directie, macar pentru a face o noua analiza. Multumiri anticipate! Adăugat (02/03/2012, 7:25 PM) Material modificat de bogdanvbg - Vineri, 02/03/2012, 12:46 PM
|
bogdanvbg, schimbă te rog limba de utilizare a Panoului de Control, înainte de a ajunge la punctul 4, din Română în Engleză, după care va funcționa. Dacă mai ai nevoie de alte informații, dă-ne te rugăm de știre!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||