|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Formularul de e-mail |
Formularul de e-mail |
Scuze daca a mai fost postata o tema de acest gen dar nu am gasit, va rog sa ma ajutati.
Cum pot introduce formularul de e-mail in meniul principal (cu numele Contactati-ne)? be the best! Fuck the rest ;)
Portalul Orasului Braila ofer asistenta in domeniul designului web: html, css, javascript doar dati pm sau add: stef_br01@yahoo.com |
aici dar nu merge, mie imi apare 404 not found
be the best! Fuck the rest ;)
Portalul Orasului Braila ofer asistenta in domeniul designului web: html, css, javascript doar dati pm sau add: stef_br01@yahoo.com Material modificat de stefybosu - Miercuri, 15/02/2012, 5:40 PM
|
l-am activat, am modificat adresa de e-mail si toate chestiile de acolo dupa preferintele mele, si nu merge index 0-3, trebuie cumparat pachetul premium sau trebuie platit ceva pentru a-mi merge?
uite e activ be the best! Fuck the rest ;)
Portalul Orasului Braila ofer asistenta in domeniul designului web: html, css, javascript doar dati pm sau add: stef_br01@yahoo.com Material modificat de stefybosu - Miercuri, 15/02/2012, 6:08 PM
|
nu, e necesar?
Adăugat (16/02/2012, 10:30 AM) be the best! Fuck the rest ;)
Portalul Orasului Braila ofer asistenta in domeniul designului web: html, css, javascript doar dati pm sau add: stef_br01@yahoo.com |
| |||
| |||