• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
forum
vasiuca
Postări: 26
Reputație: 0
Mesaj # 16 | 10:10 PM
nu te luqa de mine ca am doar 40 de ani si abia fac clasa 1.. intelegi .. oricum am modificat designul si e ok la forum. dar pote au sa aibe altii problema mea si va fi nevoie de ajutor.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 17 | 10:34 PM
vasiuca, nu ma iau ca am mama pe care o invat sa priveasca filme, am dat un mic tutorial.. dar daca vreti mai usor instalati scriptul http://imgur.com/tools dupa instalare la pagina dorita dati click dreapta si imgur > capture view in fila noua se va deschide imaginea copiati link-ul si-l potati..

Pe viitor veti avea mare nevoie de screenshoturi daca veti dori ajutor, noi ca sa putem ajuta trebuie sa facem cunotinta cu problema voastra...

vasiuca
Mesaj # 18 | 6:41 PM
inca o problema.. cum as putea sa fac in cadrul forumului sa apara scrisul mai mare..la topicuri. o alta problema la care am primit reclamatie sunt codurile care trebuiesc introduse permanent se pare a fi ceva enervant nu se pot scoate?
ArtyRo
Mesaj # 19 | 6:56 PM
vasiuca, Font size se schimba in CSS insa trebu sa stiu care text anume.
In ce priveste codurile.. ele sunt necesare pentru securitatea site-ului, acestea opresc robotii in a scrie mesaje SPAM

Acestea pot fi scoase doar la utilizatorii inregistrati http://azs-bucovina.ucoz.ro/panel/?a=users;l=groups;t=8

vasiuca
Mesaj # 20 | 7:00 PM
pai vroiam ca macar la forum sa sa dau scrisul mai mare...daca vrei sa ma ajuti ca am o bunica aici care nu vedece scrie.
multumesc.
ArtyRo
Mesaj # 21 | 7:50 PM
vasiuca, daca intrati in CSS http://azs-bucovina.ucoz.ro/.s/src/css/805.css veti vedea ca acolo stilurile sunt pentru fiecare mm patrat.. deci e multa munca... in orice caz incercati: in CP > Customize design > Style sheet (CSS) de unde se incepe /* ===== forum Start ===== */ pana-n jos unde gasiti font-size:Xpt si X mariti cu 2 unitati, spre exemplu 10 > 12 | 7 > 9 ....

de ce asa? dupa cum vedeti pe forum fiecare celula are marime diferita. iar daca veti mari cu mai tare spre exe 4-5 unitati, puti strica aspectul.. daca nu va convine 2-ua unitati incercati + inca unu....

vasiuca
Mesaj # 22 | 6:51 PM
va deranjez din nou.. am o mica problema in cadrul forumului si anume: as dori ca atunci cand vreau sa postez o imagine sa/mi apara direct acea imagine in cadrul raspunsului si nu denumirea imaginii pe care trebe sa dau cu mausul se poate ? va multumesc.
ArtyRo
Mesaj # 23 | 7:18 PM
vasiuca, pai imaginile si asa apar direct
Atașamente: 0317104.png (1.3 Kb)

Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 24 | 8:00 PM
vasiuca, pui imaginea intre tag-uri

Code
[img] link imagine [/img]

vasiuca
Mesaj # 25 | 10:45 PM
Quote (Muşatinu)
[img] link imagine [/img]

ai dreptate dar trebue sa dau clik pe aia ca sa vad imaginea dar as vrea ca sa apara imaginea direct
ArtyRo
Mesaj # 26 | 10:55 PM
vasiuca, cum adica imaginea directa?
RazvaNC3050
Postări: 80
Mesaj # 27 | 11:02 PM
Cand creezi o intrare noua ai butonul Browse,alegi fotografie si iti va codul $IMAGE1$ pe care il pui in continutu mesajului...atunci se va vedea direct.
Material modificat de RazvaNC3050 - Marţi, 14/02/2012, 11:02 PM
vasiuca
Mesaj # 28 | 8:19 PM
ok.. multumesc pentru amabilitate.

Adăugat (13/03/2012, 8:36 PM)
---------------------------------------------
totusi ajutatima si pe mine sa maresc scrisul pe forum ca numai asta nu merge marit si gata

Adăugat (15/03/2012, 6:19 PM)
---------------------------------------------
ma ajuta si pe mine cineva?
Material modificat de vasiuca - Joi, 15/03/2012, 8:19 PM
ArtyRo
Mesaj # 29 | 9:15 PM
vasiuca, parca am scris cum se mareste scrisul:

Quote (Muşatinu)
vasiuca, daca intrati in CSS http://azs-bucovina.ucoz.ro/.s/src/css/805.css veti vedea ca acolo stilurile sunt pentru fiecare mm patrat.. deci e multa munca... in orice caz incercati: in CP > Customize design > Style sheet (CSS) de unde se incepe /* ===== forum Start ===== */ pana-n jos unde gasiti font-size:Xpt si X mariti cu 2 unitati, spre exemplu 10 > 12 | 7 > 9 ....

de ce asa? dupa cum vedeti pe forum fiecare celula are marime diferita. iar daca veti mari cu mai tare spre exe 4-5 unitati, puti strica aspectul.. daca nu va convine 2-ua unitati incercati + inca unu....

vasiuca
Mesaj # 30 | 11:50 PM
asa este ati scris si am pus in aplicare insa...se maresc toate numai postarile userilor nu se maresc si de aici vine problema
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare: