|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Îmi Poate da Cineva Scriptul unui Slide care merge pe Ucoz? (pls) |
Îmi Poate da Cineva Scriptul unui Slide care merge pe Ucoz? |
Vreau și eu un slide dacă se poate care să meargă pe ucoz.
Dacă o să-mi dați ziceți-mi și unde să-l pun Mulțumesc Anticipat. |
Vreau sa pun acest Slide :
Code var gallery2 = new slideGallery($$(".gallery2"), { steps: 3, mode: "callback", autoplayOpposite: true, paging: true, pagingHolder: ".paging", onStart: function() { this.gallery.getElement(".info").set("html", parseInt(this.current+1) + "-" + parseInt(this.visible+this.current) + " from " + this.items.length); }, onPlay: function() { this.fireEvent("start"); } }); Unde il pun? si ican ceva in CSS unde pot schimba culoarea cuvintelor care au link atasat de ele? |
Acesta este un JavaScript. Îl pui aşa:
Code <script type="text/javascript"> var gallery2 = new slideGallery($$(".gallery2"), { steps: 3, mode: "callback", autoplayOpposite: true, paging: true, pagingHolder: ".paging", onStart: function() { this.gallery.getElement(".info").set("html", parseInt(this.current+1) + "-" + parseInt(this.visible+this.current) + " from " + this.items.length); }, onPlay: function() { this.fireEvent("start"); } }); </script> |
Am pus codu cu <script> </script> pe site nu-mi apare nimic
|
Ice0Age, <script type="text/javascript"> şi </script> nu <script> </script>. Scria foarte clar.
|
Eu am dat copy si paste la codu care lai modificat.
|
Quote (SkipY) Code <script type="text/javascript"> var gallery2 = new slideGallery($$(".gallery2"), { steps: 3, mode: "callback", autoplayOpposite: true, paging: true, pagingHolder: ".paging", onStart: function() { this.gallery.getElement(".info").set("html", parseInt(this.current+1) + "-" + parseInt(this.visible+this.current) + " from " + this.items.length); }, onPlay: function() { this.fireEvent("start"); } }); </script> Skipy si unde trebuie adaugat acest cod??? |
Deci imi poate zice si mie un slide de doamne ajuta si instructiuni udne ar trebui sa-l pun?
|
Unde vrei să apară slide-ul, dar nu cred că acesta este tot codul de la slide.
|
| |||
| |||