|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Modificare logo (modificare logo) |
Modificare logo |
ce anume vrei să schimbi la logo? Logo-ul nu e imagine, ci e text (canvas), îl poţi modifica în partea superioară a site-ului. Eu am cautat prin toate codurile dar nu am gasit acel canvas sau cum se numeste... si in + daca l-as gasi cum as putea sa il editez sa arate altcumva fata de cum arata acum? iar in partea superioara am gasit doar acest cod: Cod <div id="header"> <div id="usemenu"> </div> <div class="blogname"> <h1><a href="$HOME_PAGE_LINK$" title="$SITE_NAME$">$SITE_NAME$</a></h1> <h2><!-- <logo> -->Welcome<!-- </logo> --></h2> </div> <div class="clr"></div> <div class="htop"> <div id="foxmenucontainer"> <div id="menu"><!-- <sblock_menu> --> <?if($SMENU_1$)?><!-- <bc> -->$SMENU_1$<!-- </bc> --><?endif?> <!-- </sblock_menu> --></div> </div> <div id="search"> <div class="searchForm"><form onSubmit="this.sfSbm.disabled=true" method="get" style="margin:0" action="$HOME_PAGE_LINK$search/"><div class="schQuery"><input onBlur="if(this.value=='') this.value='Search...';" onFocus="if(this.value=='Search...') this.value='';" value="Search..." type="text" name="q" maxlength="30" size="20" class="queryField" /></div><div class="schBtn"><input type="submit" class="searchSbmFl" name="sfSbm" value="Search" /></div></form></div> </div> </div> <div class="clr"></div> </div> edit: Am uitat sa mentionez ca acel "welcome" Cod <h2><!-- <logo> -->Welcome<!-- </logo> --></h2> Material modificat de dudu123 - Luni, 24/08/2015, 0:37 AM
|
| |||
| |||