|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Culoare font 2 |
Culoare font 2 |
Salut.
Am schimbat background-ul magazinului meu, www.ochelari-pinhole.ro/shop/checkout este cam inchis la culore si ca drept urmare anumite pagini care aveau culoarea fontului pe negru acum nu mai este vizibil. Am tot incercat sa gasesc de unde de unde sa modific culoare fontului pe paginile respective si nu am reusit. Va rog putin ajutor? Am atasat un PrinScreen: www.ochelari-pinhole.ro/Print-Screen/shop-order.jpg Multumesc |
Felicia,
sunt corecte. Ceea ce am indicat aici www.ochelari-pinhole.ro/Print-Screen/shop-order.jpg in dreptul sagetilor rosii fontul este de culoare neagra si nu sunt vizibile. Eu doar le-am selectat, marcat, sau cum se spune pentru a le pun in evidenta in aceasta discutie. Multumesc. |
Mag-Total, corect, mă uitam eu pe pagina greșită
În Panoul de Control -> Personalizaţi design-ul -> Magazin online -> Stilul foii (CSS) ai următoarele rânduri: Cod .order-fname {padding: 10px 10px 5px 10px; font-weight: bold;} .order-field {padding: 0 10px 10px 40px;} Adaugă la fiecare "color: white;" (sau orice altă culoare dorești) Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||