|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cum schimb rating cu titlul postarii |
Cum schimb rating cu titlul postarii |
georgian, în şablonul Aspectul intrărilor schimbă codul...:
Cod <div id="ratBody" style=""> <div class="ratings"> <div class="voterating"> <div class="vote-button-holder"> <a href="javascript://" id="ucozua" onclick="$.get('/load/0-1-5-9-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('Ați votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați apreciat deja acest material!','Eroare!',{w:270,h:80,t:8000}); else {_uWnd.alert('Știam noi că-ți va place!','Vot acceptat!',{w:270,h:80,t:8000})};});"> <span class="vote png" id="vote-good"> <span> Mi-a plăcut</span></span></a> <a href="javascript://" id="ucozua" onclick="$.get('/load/0-1-1-9-3',function(data) {if($(data).text().indexOf('Ați votat deja')>-1) _uWnd.alert('Ați apreciat deja acest material!','Eroare!',{w:270,h:80,t:8000}); else {_uWnd.alert('Acceptăm doar voturile pozitive! :)','Vot neacceptat!',{w:270,h:80,t:8000})};});"> <span class="vote png" id="vote-bad">Nu-mi place</span></a> </div> <div class="clearfix"></div> <div class="voted"> <div class="sparkbar"> </div></div></div></div></div> (* codul poate fi diferit. Eu asta văd în sursă.) ...şi scrie $ENTRY_TITLE$. |
| |||
| |||