|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului eroare design - informer |
eroare design - informer |
salut. apelez la voi intrucat am nevoie de putin ajutor sa gasesc eroarea la asezarea in pagina principala. cred ca lipseste un tag dar nu-mi dau seama ce anume.
site: http://scriupentrutine.ucoz.ro informer 1: ultimele intrari din modulul blog informer 2: intrari din modulul photo asa se vede la mine in poza 3 cum ar trebui sa fie Material modificat de kpk1l - Marţi, 22/07/2014, 7:12 PM
|
informer 1
Cod <div class="three columns"> <a href="$ENTRY_URL$"> <h2>$TITLE$</h2> <p>$MESSAGE$</p> </a> </div> [ Blog · Intrări · În ordine aleatoare · Intrări: 4 · Coloane: 1 · Lungimea titlului: 60 ] primul ma intereseaza mai mult. Material modificat de kpk1l - Marţi, 22/07/2014, 9:13 PM
|
pai asta am zis si eu. am uitat vreun div ceva. nu stiu. m-am uitat de atatea ori. te rog daca vezi ceva lipsa...
Adăugat (22/07/2014, 8:20 PM) --------------------------------------------- ma gandesc , la cum arata, ca e de la o intrare. ca pune pe aceeasi coloana si informerul cu poze Adăugat (22/07/2014, 8:35 PM) --------------------------------------------- am schimbat putin. sa fie problema ca n-am pus o clasa? asta e codul original dupa care m-am luat: Cod <section id="info"> <div class="row"> <div class="bgrid-quarters s-bgrid-halves"> <div class="columns"> <h2>Clean & Modern.</h2> <p>Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. </p> </div> <div class="columns"> <h2>Responsive.</h2> <p>Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. </p> </div> <div class="columns s-first"> <h2>HTML5 + CSS3.</h2> <p>Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. </p> </div> <div class="columns"> <h2>Free of Charge.</h2> <p>Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. </p> </div> </div> </div> </section> la coloana 3 are o clasa pt aranjare la rezolutie mai mica s-first Material modificat de kpk1l - Marţi, 22/07/2014, 9:38 PM
|
Cod <section id="info"> <div class="row"> <div class="bgrid-quarters s-bgrid-halves"> $MYINF_5$ </div> </div> </section> informer Cod <div class="columns"> <a href="$ENTRY_URL$"> <h2>$TITLE$</h2> <p>$MESSAGE$</p> </a> </div> Adăugat (22/07/2014, 9:16 PM) --------------------------------------------- daca pun codul original din mesaj 5 in loc de codul cu informer merge. ma uitam acu in sursa iar, si cred ca e o problema cu numarul de caractere. am observat ca taie aiurea textul chiar din html. sau o fi vreun tag in plus. off :| Material modificat de kpk1l - Marţi, 22/07/2014, 10:33 PM
|
| |||
| |||