• Pagina 1 din 1
  • 1
Mi-am cumparat un pachet
sorynik
Postări: 146
Reputație: -1
Mesaj # 1 | 11:08 PM
Mi-am cumparat un pachet platit, adica doua pachete, am luat asa:

800 mb spatiu si disparitia reclmelor de pe site!

Intrebarea mea este: CAND VA FI DEBLOCAT FISIERUL ROBOTS.TXT???

Joe
Postări: 771
Reputație: 41
Mesaj # 2 | 11:37 PM
sorynik, fişierul robots.txt va fi deblocat după minim 30 de zile de la crearea site-ului, indiferent de ce pachet ai achiziţionat. (Dacă bine ştiu...)
TheGame
Postări: 376
Reputație: 7
Mesaj # 3 | 4:51 AM
sorynik, probabil imediat după plată, poți verifica scriind adresasiteului.ucoz.ro/robots.txt .
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 8:54 AM
http://forum.ucoz.ro/forum/20-185-1

Citat Muşatinu ()
Întrebare

Aseară mi-am cumpărat un domeniu și l-am atașat, dar modul Carantina a rămas. De ce?

Răspuns

Achiziționați oricare serviciu uCoz >2$ și carantina va dispărea.

deci maxim o zi.

Mai folosesti inca o data caps, primesti penalizare.

Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 5 | 8:59 AM
sorynik, cum a zis și TheGame, aproape imediat după achiziția serviciilor premium respective, până la o zi - depinde.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
sorynik
Mesaj # 6 | 4:03 PM
e mai mult d e12 ore de cand am achizitonat si nimic nu sa schimbat sad
Raver
Mesaj # 7 | 4:42 PM
sorynik, durează până la 24 de ore. Pentru orice eventualitate, lasă adresa site-ului în cauză aici pentru a investiga. Mulțumesc
sorynik
Mesaj # 8 | 7:18 PM
Adresa site-ului este: www.hot-pictures.net
Raver
Mesaj # 9 | 8:51 AM
sorynik, fișierul robots.txt a fost deblocat imediat după achiziționarea serviciilor premium, arată log-urile noastre: http://www.hot-pictures.net/robots.txt Dacă te întrebi când website-ul va apărea pe Google la search, cu siguranță poate dura până la câteva zile deși nimeni nu garantează când va fi.
sorynik
Mesaj # 10 | 11:14 PM
Deci,de ce nu imi apar reclamele google adsense pe el!!! Problema aste ete pt toate siteuri ucoz noi... dar pentru site meu exagereaza... am cumparat si paghet .... am mai bine de o luna site-ul...
Raver
Mesaj # 11 | 12:45 PM
sorynik, faptul că ai pachet premium sau website gratuit nu influențează decizia Google da a afișa reclame AdSense pe site-ul tău. Faptul că ai achiziționat servicii premium ajută în conferirea unui statu de Premium website-ului tău, ajutând la o indexare mai rapida. În plus, mai nou, Google se pare că nu mai accepta website-urile cu subdomenii, gen nume.ucoz.ro ci doar domenii principale. Mai multe detalii despre condițiile de utilizare Adsense de la Google ai aici (click).
sorynik
Mesaj # 12 | 4:41 AM
Raver, stiu ce vrei sa zici.. dar tu daca ai cont google fa acestexperiment!!!
Valabil pentru toti CE AU CONT ADSENSE!
Creati-va un site ucoz nou! Daca puneti reclame adsense pe el nu sunt afisate!!!!

Si pe site am domeniu am si pachet! Ce as mai putea face?

Raver
Mesaj # 13 | 6:20 AM
sorynik, citește te rog cu atenție Regulile Google Adsense de mai sus din link - cheia rezolvării situației acestea se găsește cu siguranță acolo.

Apropo, mai ai și variante locale de publicitate, cum ar fi Busa de Reclamă sau Etarget, dacă nu reușești să te încadrezi cu Adsense.

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: