|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Marire panou centru |
Marire panou centru |
Mda... as avea o nelamurire... cum pot largi (pe latime <--->) partea din mijloc a site-ului? Pur si simplu mi se pare prea ingusta si as vrea sa o fac putin mai mare... sa aiba loc continutul.
Daca nu intelegeti ce vreau sa zic, partea din miljloc este tot ce e sub cover/banner. Material modificat de MihayCutzu - Luni, 14/04/2014, 8:54 PM
|
Raver, adica din Stilul Foii? Am gasit si am setat la 1450px dar e la fel Nici cu 1200 nu merge...
POZA: http://imageshack.com/a/img838/7692/8hgh.png Apoi iar am incercat Cod /* General Style */ body {background: #1f1f1f; margin:0px; padding:0px;} #contanier {background: url('/.s/t/827/2.gif') center repeat-y #1f1f1f; margin:0px; padding:0px; text-align: center;} #mainTable {width: 1299px; margin-left: auto; margin-right: auto; border: none; border-collapse: collapse; padding: 0;} #centerColumn {width: 899px; vertical-align: top; text-align: left;} .subColumn {width: 500px; min-width:500px; max-width:500px; vertical-align: top; padding-top: 150px;} #content {vertical-align: top;} Dupa ceva timp vad ca am reusit doar sa fac o distanta intre prima coloana si mijloc... adica mijlocul si coloana din dreapta s-au deplasat... textura a ramas unde era... bine, asta pot s-o modific, ca mai ma pricep si eu la largit textura, am si gasit-o, dar nu stiu cum sa fac ca acel continut sa se largeasca fara sa se deplaseze ceva aiurea. Vedeti cum arata: craftpoint.ucoz.ro Incerc acum sa las numai marimea de la main table,, poate a fost din cauza ca nu am asteptat atunci si m-am grabit sa mai modific... GATA. Nu trebuia sa umblu la SubColumn... l-am pus la loc, si center column... si prima data modificasem doar mainTable cum mi-ai zis, dar nu se schimbase... acum parca da.. schimb textura pana se vede bine si gata. Cod body {background: #1f1f1f; margin:0px; padding:0px;} #contanier {background: url('/.s/t/827/2.gif') center repeat-y #1f1f1f; margin:0px; padding:0px; text-align: center;} #mainTable {width: 1299px; margin-left: auto; margin-right: auto; border: none; border-collapse: collapse; padding: 0;} #centerColumn {width: 599px; vertical-align: top; text-align: left;} .subColumn {width: 200px; min-width:200px; max-width:200px; vertical-align: top; padding-top: 150px;} #content {vertical-align: top;} Material modificat de MihayCutzu - Marţi, 15/04/2014, 1:16 PM
|
Adica? site-ul meu: craftpoint.ucoz.ro Ce as mai vrea sa schimb (am reglat panoul si am schimbat -prelungit- textura) http://imageshack.com/a/img845/8709/j8ot.png 1) Nu stiu cum fac ca bannerul sa se vada strict in dimensiunea lui (fara chestia aia in plus de sus). Am incercat in constructor dar tot ce poate face e sa miste imaginea... Am setat la banner width-ul care il are bannerul dar nu am vazut height pe acolo. 2) Nu stiu cum sa fac ca postarile pe forum/noutatile de pe pagina principala , mai precis casetele in care apar, sa se extinda astfel in cat sa se potriveasca pe tot spatiul (am aratat in poza) |
MihayCutzu, pentru 1, mergi în CSS editor - line 12 și setează
Cod #texBlock {margin:10; width:830;} la numărul 2, mergi la Editor de pagini - paginile site-ului line 24, caută Cod <div id="uCozHeaderMain" style="height: 257px; background: url('/uCozHeader.png') no-repeat 50% 50%; width: 599px; margin: 0px auto;">" Aici, șterge width: 599px iar height fă 175px. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver,
1) Inca astept sa se regleze, e tot ca inainte.. dar probabil se face in cateva minute --- 836px a mers mai bine (pt simetrie) 2) S-a rezolvat. Bannerul e ok. ---Nu prea e, 175 e prea putin... am bagat pe 200... - mai am de reglat ceva ca am cam gresit bannerele aveam 3 versiuni .. e complicat. (--- = EDIT) Inca ceva... pfu... banerul arata jalnic la Forum... si in directorul de fisiere... acolo cum fac sa ii reduc heightul?? Si nu stiu cum sa fac ca am incercat sa incarc unu mai lat, i-am schimbat dimensiunile de unde ziceai tu... si acum e decalat spre dreapta.. Multumesc mult. Material modificat de MihayCutzu - Joi, 17/04/2014, 7:15 PM
|
MihayCutzu, în legătură cu Banner-ul de pe Forum, trebuie să modifici în:
Cod style="height: 257px; vezi aici http://clip2net.com/s/7go45m precum și Cod style="height: 220px; (y) Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||