• Pagina 1 din 1
  • 1
problema noul editor
mate_ucoz_ro
Postări: 36
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 2:43 PM
salut

cand inserez o imagine pentru a adauha o noua intrare,aceasta imi apare decalata fata de randul pe care am scris eu textul...am atasat imagine sa vedeti despre ce este vorba
Cod
http://mate.ucoz.ro/teorie-5/L1/untitled.bmp

Adăugat (27/03/2014, 1:43 PM)
---------------------------------------------
mda...nu ma bagati inseama...sunt eu idiot...topic inchis va rog

Site-ul elevilor constiinciosi
www.ratiune.com
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 2 | 7:42 PM
mate_ucoz_ro, stai liniștit, se poate întâmpla oricui. Dacă semnalezi vreun bug la noul editor, dă-ne te rugăm de știre cât de repede posibil. Merci
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 9:48 PM
mate_ucoz_ro,

in internet nu se folosesc imagini .bmp de dorit .jpg .png si .gif
Citat mate_ucoz_ro ()
mda...nu ma bagati inseama...sunt eu idiot...topic inchis va rog

asta cum ar trebui sa inteleg?
1 Nu ai fost atent si acum ai gasit singur solutia.
2 Esti indignat ca nimeni nu ti-a raspuns indata ce ai denuntat problema?

Pe viitor daca ai gasit rezolvarea problemei, asa si scrie sau asteapta pana primesti raspuns.

mate_ucoz_ro
Postări: 36
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 10:53 PM
Muşatinu, biggrin nu-s deloc indignat..doar ca mi-am dat seama ca am spus o prostie...eu vroiam ca atunci cand inserez o formula matematica pe acelasi rand cu un text sa nu-mi apara decalat...formula imi apare putin mai sus decat restul randului cu text...dar lucrul asta se intampla si pe word...dar ca tot suntem la subiectul asta...as avea totusi o intreaba...am vzt ca atunci cand postez ceva pe blog in noul editor,cand trec pe randul urmator imi lasa spatiu cam mare intre randuri...este vorba despre codul acela <p>text</p>...m-am chinuit pana acum sa intru in panoul html si sa sterg codul asta de la fiecare rand...sunt sigur ca este o solutie sa rezolv mai usor...

Multam smile

Adăugat (27/03/2014, 11:55 PM)
si daca ma puteti ajuta si cu problema aceea cu formule ar fii super...stiu ca nu tine de sistemul ucoz dar mai stiu si ca sunteti de nota 10...eu ma gandesc ca ar trebui sa redimensionez imaginea si sa o adaptez la inaltimea randului (textului)...ca sa intelegeti si mai bine..eu folosest mathtype...de acolo salvez formulele sub forma de imagine si apoi le urc pe server iar abia apoi le inserez pe site...asa ca va dati seama cat de frustrant ar fi sa mai stau sa si redimensionez...

Adăugat (28/03/2014, 9:53 PM)
am o nedumerire....cum va spuneam mai devreme...atunci cand inserez o formula sub forma de imagine,aceasta imi apare mai sus decat restul randului...asa ca ma gandeam sa modfic Vspace - ul formulei...dar nu ma lasa sa pun valori negative...am atasat imagine sa vedeti si voi....

Cod

http://mate.ucoz.ro/Untitled.png

ps:-5 este numar intreg dry

Site-ul elevilor constiinciosi
www.ratiune.com
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 5 | 3:55 AM
mate_ucoz_ro, hai sa o luam de l ainceput, da noa forma e editare are buguri la imagine, eu tot am raportat, sper ca Lucian sa aduca la cunostinta suportului tehmic cat mai curand.

Forma de editare e noua, asa ca trebu sa fim constienti de buguri.

In noua forma lipseste alinierea dreapta, stanga la mijloc ..... este optiunea dar cu aliniere dreapta si stanga unu dintre care a fost tradusa ca mareste bara :)))
Vspace trebu sa fie numar pozitiv.

Cel mai bine pentru moment e sa editezi imaginea in cod HTML http://www.w3schools.com/tags/tag_img.asp

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: