|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului meniu listare |
meniu listare |
salutare,
vroiam sa intreb daca pot face urmatorul lucru : sa spunem ca am undeva intr-un post pe o pagina pe site elemente asezate intr-o lista.De exemplu : Masini Case Gradini Filme Seriale Forum Scoala Vreau ca atunci cand dau click de exemplu pe Filme sa apara astfel Masini Case Gradini Filme ----Actiune ----Drama ----Comedie ----Aventura Seriale Forum Scoala Apoi daca merg pe Drama de exmplu sa mi se deschida iarasi alte elemente....si ma intereseaza ca aceste elemente sa reprezinte linkuri...daca eu am dat pe filme,apoi pe drama,apoi sa se deschida alta lista dar unde doar printr-un click sa deschid acea pagina (de fapt eu nu o sa vreau sa se deschida alta pagina ci doar sa pun link catre un fisier urcat de mn pe serverul meu si astfel sa apara acea fereastra de download). Cred ca v-am zapacit de tot... Multumesc Adăugat (21/03/2014, 2:33 PM) Site-ul elevilor constiinciosi
www.ratiune.com Material modificat de mate_ucoz_ro - Vineri, 21/03/2014, 3:30 PM
|
mate_ucoz_ro, pai... e un meniu simplu. Creezi meniul site/panel/?a=menus si apoi il modofici http://forum.ucoz.ro/forum/4-2363-1
|
ok,sper sa ma descurc...
Adăugat (21/03/2014, 6:19 PM) Site-ul elevilor constiinciosi
www.ratiune.com |
| |||
| |||