|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului pareri/sugestii |
pareri/sugestii |
Salutare,
Am si eu o rugaminte...am facut un site si as avea nevoie de pareri privind structura si design-ul site-ului.Este cam primul site si sunt sigur ca nu am invatat sa folosesc la maxim modulele ucoz.Orice critica este binevenita.Vreau sa imi fac si eu o parere,sa stiu la ce nivel sunt.Va rog... Site-ul este cel din semnatura. Multumesc ! Site-ul elevilor constiinciosi
www.ratiune.com |
admin6243, tematica site-ului este interesantă iar, ca design, îți recomand unul dintre cele 28 de template-uri responsive gratuite (site-ul poate se adaptează ecranului oricărui dispozitiv), proaspăt lansate.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
crede-ma ca am incercat si alte sabloane dar pana la acesta nu m-a multumit niciunul...am dat peste cateva imperfectiuni...de exemplu la un sablon atunci cand adaugai un raspuns pe forum,spatiul pt text se intindea pana mai jos...acoperea footer-ul...bine,sunt de acord ca se putea repara treaba dar nu am eu cunostintele necesare deocamdata....probabil nu va incanta design-ul ca este prea "colorat" pt aceasta tema nu?dar avand in vedere ca vor fi adaugate si materiale pentru cei din clasele I-IV,plus ca majoritatea nu vor sa vada un design care te duce in depresie oarecum...este de ajuns ca matematica este destul de depresiva (scz cacofonia)...un design colorat este indicat spun eu...despre structura ce parere aveti?stiu ca un webdesigner experimentat vede din prima ce nu este in regula...ma refer la locul in care se afla meniul,structura meniului in sine,locul in care este formularul pentru logare s.a.m.d.
Site-ul elevilor constiinciosi
www.ratiune.com |
| |||
| |||