• Pagina 1 din 1
  • 1
Problema Design nou
Radio_Criminal
Postări: 19
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 8:29 PM
Salutare,

Ma numesc Marian, am facut si eu un site http://radio-criminal.ucoz.ro si am un design de pe site ul vostru din alea gratis (Design #1051) si vreau sa il schimb de ex cu (design #935). Partea proasta este ca noul design nu intra si pe prima pagina, HOME, ci doar pe celelalte cu toate ca am activat acel buton sa fie activat designul pe toate modulele... si degeaba!!!! si mai am si alte probleme, dar sper sa imi rasp si mie cineva la asta sa ma rezolve cat mai repede posibil !!!!
Material modificat de Radio_Criminal - Sâmbătă, 22/02/2014, 10:21 PM
DoctorMalik
Postări: 32
Mesaj # 2 | 1:44 AM
Radio_Criminal, ai incercat si cu alta tema din noul design?
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 1:53 AM
DoctorMalik, nu e de asta.. el nu poate citit sau nu se poate folosi de forum a scris in continu aceasta intrebare in 3 topicuri dupa ce a primit raspuns la un alt topic, la primu...

http://forum.ucoz.ro/forum/5-3346-1#19832

Acum astept ca Lucian sa-l penalizeze, nu cu penalizare standarta. Daca nu o va face, cel mai probabil ma voi retrage de pe acest forum. Nu primesc salariu pentru un asa nerespect.

Radio_Criminal
Mesaj # 4 | 4:38 AM
Muşatinu, DoctorMalik, vreau sa imi cer scuze pentru ca v-am deranjat, nu asta a fost itentia, am insistat ca vroiam sa dau drumul site-ului cat mai repede si nu am fost anuntat ca am primit vreun raspuns! Imi cer scuze si sper sa nu ma banati sa nu mai pot folosi site ul, ma chinui de 3 saptamani sa il fac si intampinam acea problema care pana la urma am decis sa fac pe forum cu un nou titlu P"problema design nou", si asteptam acolo raspuns, am gresit si imi pare rau, apreciez munca voastra si stiu cum e sa fie un stresat pe capul vostru care sa va streseze.
In leg cu problema am rezolvat prin a sterge acel site si a face altu cu o noua tema si am luato de la cap.
Am precizat in nenumaratele mele mesaje ca atunci cand selectam noul design bifam si acea optiune care sa fie activ pe toate modulele active (adica pe toate paginile) dar to nu il lua .. intra noul design pe toate paginile doar pe "home" nu!..

va rog sa ma scuzati pentru deranj, eram doar disperat sa rezolv problema care pana la urma am rezolvat prin stergerea site ului si deschiderea altuia.
va multumesc.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 5 | 9:35 PM
Radio_Criminal, trebuie doar să citești cu atenție răspunsurile primite, iar înainte de a pune întrebarea este indicat să dai un Search (căutare) în partea dreaptă sus. Cu siguranță, acolo vei găsi răspuns la întrebările tale, mai ales pentru faptul că există câteva mii de teme de discuție începute iar subiectul atins de tine, fiind unul de interese aproape general, a fost atins în alte discuții.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Radio_Criminal
Mesaj # 6 | 6:21 PM
Raver, inainte sa incep sa scriu aici ca disperatul am cautat, dar eu am facut exact ce scria prin alta parte si tot nu am rezolvat nimic! am stat 4 ore si am citit numai pe forum sa vad daca gasesc rezolvarea, faceam exact cum vedeam si nimic!in fine.. inca odata sqz!

Adăugat (24/02/2014, 5:21 PM)
---------------------------------------------
acum as avea nevoie de un cod html sa pun pe site un script de dedicatii online,live cum vreti sa le spuneti si sa arate cam asa:

De la: (nume)
din orasul: (oras)
pentru: (nume)
din: (oras)
cu mesajul: (tot mesajul persoanei care doreste sa faca o dedicatie pe un site de radio). ajutatima cu un link sau de unde sa iau acest script)

Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 7 | 6:23 PM
Radio_Criminal, poți să adresezi cu siguranță întrebări comunității uCoz, în continuare, la care vom încerca să răspundem cât mai repede și eficient. Apropo, mai găsești materiale ajutătoare pe FAQ (Întrebări și răspunsuri) cât și în Manualul de utilizare uCoz (în limba engleză).
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Radio_Criminal
Mesaj # 8 | 6:26 PM
Raver, multumesc frumos, gasesc acolo si ceva despre acel script care am spus mai sus? si as mai avea 1 problema la site dar imi e ca ma injuri.. mai caut sa gasesc singur! ..o zi buna
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: