|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului module |
module |
am o tema care are ca modul Director de fisiere iar daca instalez si modulul director de articole sau blog,indierent de modul nu imi apare asa ca la modulul de director de fisiere imi apare o pagina alba f naspa....cum fac sa aspectul ca la director de fisiere?
link site : http://filmedecinema.ucoz.net |
DoctorMalik, cand instalati un template, el se instaleaza pentru modulele active. Pentru a instala si pentru cele inactive, in pagina cu crearea template-ului aveti un buton cu optiuni aditionale. cliack prima optiune.
P.S. Aceasta optiune functioneaza cand codul template-ului e scris pe pagina, nu va functiona daca pagina e goala. Prin urmare trebu sa instalati template-ul din nou. Atașamente:
2408908.png
(10.3 Kb)
|
DoctorMalik, cand instalati un template, el se instaleaza pentru modulele active. Pentru a instala si pentru cele inactive, in pagina cu crearea template-ului aveti un buton cu optiuni aditionale. cliack prima optiune. P.S. Aceasta optiune functioneaza cand codul template-ului e scris pe pagina, nu va functiona daca pagina e goala. Prin urmare trebu sa instalati template-ul din nou. Multumesc |
| |||
| |||