|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cate filme online pot sa pun? |
Cate filme online pot sa pun? |
Cate filme online pot sa pun pe site daca mai am 401 MB? si cum pot sa fac mai multi MB fara sa bag bani in site :)?
|
YOYOYO, adica:)) de ce sa primesc amenda si sa fiu prins :))? sunt 1000 de siteuri cu filme online pe platforma ucoz
|
YOYOYO, Nu inteleg de ce sa-mi inchida site-u?
|
Muşatinu, majoritatea site-urilor cu filme online nu cred ca au drept de autor
|
Muşatinu, pana la urma nu conteaza cat spatiu am? pot pune cate filme vreau eu sa fie vazute online?
|
moviestime, în momentul sosirii unei solicitări din partea unui deținător de drepturi de autor, site-ul în cauză, al cărui administrator nu deține drepturile de distribuție asupra filmului/melodiei este suspendat în maxim 48 de ore de la solicitare.
În plus, încărcarea fișierelor de tip .mp3 și .mov, .avi, etc nu este permisă prin intermediul FTP-ului din punct de vedere tehnic și, în plus, dimensiunea standard a unui fișier care poate fi încărcat printr-un site gratuit nu poate depăși 15 MB. uCoz nu găzduiește, pe serverele sale, materiale media, fiind împotriva politicii companiei. Utilizatorii care au site-urile de "filme" folosesc link-uri către diverse servere și se expune posibilelor repercursiuni care există în urma distribuției acestui tip de materiale. Înainte de a demara orice proiect, te sfătuiesc să citești termenii și condițiile de utilizare uCoz. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver, in legatura cu piraterie de ce nu lu inchid site-uri ucoz celor care au site-uri de descarcari de unde poti sa descarci filme,jocuri etc.....apropo si eu folosesc link-uri catre diverse servere pentru filmele online,nu le pun din propriu computer
|
Citat Muşatinu, majoritatea site-urilor cu filme online nu cred ca au drept de autor Acele siteuri nu isi uploadeaza filmele pe propriile servare, acele filme sunt uploadate pe diferite video hosturi : exemple de videohosturi romanesti (trilulilu.ro, vplay.ro , peteva.ro, 220.ro) dupa ce acele filme sunt uploadate pe aceste videohsoturi cel care le-a uploadat poate lua codul embed si sa-l posteze pe siteul lui, in acest mod siteul lui nu poate fi blocat pentru copyright, pentru ca filmele nu sunt incarcate pe severele lor. Siteul meu http://cartoons.ucoz.ro
|
| |||
| |||