|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Problema securitate |
Problema securitate |
Am avut ip static si am avut acelasi ip si lam pus dinamyc din greseala si acum nu ma mai pot loga in control panel ce pot face ?Sa ma pot loga din nou in control panel?
Vreau sa spun ca ip care lam avut era static si doar de pe el ma pot loga in control panel ca e pus la securitate,se poate face ceva sa ma pot loga si de pe alt ip! Asa imi apare> Intrarea de pe IP-ul dvs actual nu este permisă Adăugat (29/01/2014, 2:13 PM) --------------------------------------------- Ma puteti ajuta? Material modificat de games - Miercuri, 29/01/2014, 2:07 AM
|
games, am citit mesaju tau pe la 12 noaptea, crezi ca trebuia sa sar din pat sa-ti raspund? Scrierea cu bold/italik/underline/color sii size se poate penaliza, nu mai scrie astfel.
Daca ai folosit optiunea http://i.imgur.com/ok9NU7J.png din setarile de securitate, creaza un nou site cu acelasi cont uID si apeleaza suportu tehnic de pe acel site. Trebu sa le scri in engleza. |
games, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că website-ul tău a fost șters din sistem pe 27/01 deci oricum nu ai pe ce să te loghezi. Ai dat cumva parola la altcineva, înainte de a modifica setările respective, sau l-ai șters tu?
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver nu e sters site-ul functioneaza dar nu stiu cum sa fac sa pot sa ma loghez de pe p-ul actual am muncit destul la site si nu vreau sa il pierd...trebuie sa ma ajutati cumva va rog frumos!
Dati-mi un skype sau id de mes sa vorbesc cu voi mai pe inteles! Adăugat (29/01/2014, 9:35 PM) |
| |||
| |||