|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Background content |
Background content |
Salutare,
Am site-ul acesta, www.luncacernii.ucoz.ro , și unde vreau sa pun pe acea bucată albă unde e designul o poză. Am incercat sa o pun undeva in body acolo la background image si imi da poza undeva sus de tot, si imi acopera si culoarea neagra cu tot cu MENIU. Unde e acel content apare doar o parte... Cum sau ce trebuie sa fac sa apara imaginea doar in partea aceea alba. Material modificat de LuncaCernii - Marţi, 05/11/2013, 11:55 PM
|
Incearca varianta asta: in http://luncacernii.ucoz.ro/templatemo_style.css inlocuieste "#FFF" din codul:
Cod body { margin: 0; padding: 0; color: #00F; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 20px; background-color: #FFF; background-image: url(images/templatemo_header.png); background-position: top; background-repeat: repeat-x } Good things come to those who wait!
|
Nu lucrează. Trebuie să înlocuiesc imaginea aia, dar daca o inlocuiesc, nu rezolv nimic cu partea superioara. Ma Gandeam ca dupa asta, sa mai deschid odata Body si sa scriu background-image url-ul de la poza respectiva sa vina sub hearder.
|
LuncaCernii, ai putea face astfel. mai intai de toate primul bg il tranferi din body in header, apoi tribui site-ului acel bg de care ai nevoie.
Sau alta varianta e sa dai bg contentului. Varianta 2: inainte de slider: Cod <div id="templatemo_slider"> Cod <div id="content"> Cod <!-- END of templatemo_main --> acum in CSS adaugi: Cod #content { background-image: url(adresa imaginii); } adresa imaginii - pui imaginea ta. |
| |||
| |||