|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Adresa proprie (Oare se poate schimba) |
Adresa proprie |
Salutare fratilor.
Merge sa schimb adresa proprie?????? Ca am cam asa: www.numele.ucoz.ro (Si vreau) www.altnume.ucoz.ro |
MenCar3438, Nu se poate ... doar daca iti cumper un domeniu.
|
Ce nu se poate sa schimbi ???????
Whisper™, Serios nu se poate schimba??? in loc de ucoz sa puna alceva cum ar fi at.ua am vazut la cineva. Adăugat (28/10/2011, 7:40 PM) |
MenCar, Site-ul nu expira niciodata (cu o singura conditie) trebuie sa ai cel putin 1 vizita la 30 de zile pe site ca el sa ramana activ.
Iar in legatura cu Quote (MenCar) Whisper™, Serios nu se poate schimba??? in loc de ucoz sa puna alceva cum ar fi at.ua am vazut la cineva. ![]() Atașamente:
4898076.png
(2.1 Kb)
|
Deci MenCar, exact cum ai creat site-ul pe ucoz.ro il creezi din nou cu acelasi nume dar folosesti subdomeniul ucoz.com , sistemul uCoz nu permite modificarea numelui unui site, odata creeat asa va ramane ... doar daca creezi unul nou si folosesti numele dorit.Asta ar insemna sa pleci iar de la 0 , ceea ce nu cred ca ti-ar conveni :).
|
Ar mai fii o varianta , dar nu e prea recomandata
Creerea site-ului cu nume si domeniu dorit si adaugarea pe si a iframeului de la site-ul anterior (bineinteles vei fii nevoit sa pastrezi reclamele impuse de la uCoz si pe al doilea site sau sa platesti pentru scoaterea lor) |
Nu as recomanda asa ceva bogdannn96, intradevar e o optiune si asta dar nu are nici o valoare, nu are ce indexa deci site-ul va fi 0 in google.
|
| |||
| |||