|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului cum sa pun o imagine pe fundal la un site ucoz (dam de doua zile caut cum sa o schimb si nu reusesc) |
cum sa pun o imagine pe fundal la un site ucoz |
|
cum sa pun o imagine pe fundal la un site ucoz?
si cum pot sami pun un player pe site? siu-l meu este http://radio-graffiti.my1.ru/ Material modificat de DJ_maximum - Duminică, 20/10/2013, 1:59 AM
|
in sens ca cind ai intra pe situ-l meu se apara un player si sa apesi play ca sa cinte muzica care o pun io
Adăugat (20/10/2013, 3:59 PM) Adăugat (20/10/2013, 6:39 PM) |
ce inseamna error 404?Si cum de rezolvat?
|
Unde e tag board ?
|
Daca ai Panoul de Control in lb Romana -> vezi imaginea Acceseaza modulele care sunt Activ(e) si Inactiv(e) si o sa il gasesti acolo. Atașamente:
4132374.jpg
(26.3 Kb)
|
dar este o problema eruarea 404 pentru un site ucoz?
Adăugat (21/10/2013, 10:19 PM) ce vreai sa spui cu asta? Adăugat (21/10/2013, 10:23 PM) |
cum de instalat modul tag board??
|
"in sens ca cind" "Si cum de rezolvat" "cum de instalat modul" doamne mergi la scoala DJ_maximum, lasa siturile ca nu sunt de tine............. scrii 404 in SEARCH aici pe forum, iti apar cateva modele impreuna cu detaliile ce si cum trebuie sa faci si daca mai sti si ceva html (doar un piculetz) poti face o pagina 404 in genul asta cel putin asa am facut eu si nu sunt vreo zeitate in ale siturilor.
DAR dupa cum spuneam si in alte topicuri ale FOrumului LENEA si COMODITATEA .......ne imping spre "mura-n gura" si nici atunci ...... Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||