|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cum pot unii mai multe script-uri? |
Cum pot unii mai multe script-uri? |
Buna Seara,
Un prieten de-al meu si cu mine ne-am facut un site de la 0, si am vrut ca site-ul nostru sa aiba mai mult de o pagina, si am fost nevoiti sa facem mai multe script-uri in format .html. Ei bine, am vrea sa unim toate acele script-uri in unul singur, pentru a nu mai fi nevoiti cand schimbam background-ul sau logo-ul, sa il schimbam pe fiecare pagina la rand... Cum am putea face asta? Multumesc anticipat! Material modificat de [RNG]Seby - Duminică, 21/07/2013, 11:32 PM
|
Hai sa iti explic detaliat ce vreau eu sa fac:
Am un site. Are 4 fisiere .html (index, pagina1, pagina2 si pagina3). Index = Portal, pagina principala, cum vreti voi sa ii spun. Pagina1 = O alta pagina. Pagina2 = O alta pagina. Pagina3 = O alta pagina. Ei bine, fiecare pagina are un fisier .html. Eu vreau sa pun in index.html toate paginile. Din 4 fisiere .html vreau sa fac unul singur. Sa le unesc pe toate. Material modificat de [RNG]Seby - Duminică, 21/07/2013, 11:53 PM
|
| |||
| |||