|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Ajutor Bara Meniu la o prima pagina. [index.html] |
Ajutor Bara Meniu la o prima pagina. [index.html] |
Buna Ziua. Am o intrebare: Cum se face o bara ca aceasta?:
http://s15.postimg.org/75e96gjaj/screenshot_169.png Aia incercuita cu rosu. Adica stiu intr-un fel cum se face dar am nevoie si de un fisier .css si aici e problema. Ma poate ajuta cineva va rog frumos si cu fisierul.css si un meniu asemanator cu acela? V-as fi recunoscator. Multumesc Anticipat. Material modificat de sMasH - Duminică, 21/07/2013, 8:20 PM
|
sMasH, stilurile CSS șe pot pune astfel:
1. adaugi in Control Panel » Customize design » Style sheet (CSS) site/panel/?a=tmpl;m=3;t=3 la inceput sau la sfarsit adaugi stilurile meniului 2. incarci fisierul.css in filemanager /tmpls/?a=fm;n=1 cel mai bine sa adaugi cu calea /css/ deci creezi un folder css si in el incarci fisierul. dupa adaugi link-ul la fisier peste tot unde vrei sa apara intre <head> si </head> in forma: Cod <link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/_st/my.css" /> o alta varianta ar fi daca incarci fisierul in file manager, calea spre el sa o indici in Control Panel » Customize design » Style sheet (CSS) sub forma: Cod @import url('link') all; |
| |||
| |||