|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Centralizare pe ecran... |
Centralizare pe ecran... |
OktavYan, urmareste topicul acesta ca sa iti dai seama http://forum.ucoz.ro/forum/4-184-1 dupa ce faci ce scrie pe acolo o sa apara situl centrat indiferent de rezolutie sau browser.
Adăugat (17/10/2011, 5:31 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
tu ai patit ca mine in loc sa mearga tema pe default ai trecut pe my_css si atunci centrat nema cred , asta din cate mi-am dat eu seama :)) spor .
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
merci dar .. :)) nam inteles ce ai vrut sqmi spui :)) maim facut tema .. si .. :))) am sters tot tot tot :)) si apoi am pus un text la marimea 300 :))) adica lam lasat ca in loc de logo am scos tot tot tot ... Baga idul de mess-si imi dai un Buzz si imi spui ca esti chibo :)))
appp. siteul meu este : WWW.Chat20.ucoz.ro :))) am 2 chaturi Apropo: :)) de unde ai bannerul ala mini jos cu cate visits ai? mil dai si mie ... ca vad ca e ... de ala sati inregistrezi siteul pe alt sit4e=))) Material modificat de Devil - Luni, 17/10/2011, 8:29 PM
|
dai click pe el si vezi de unde e faci un cont si .........de acolo te descurci ca ai buletin:))) spor.
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||