|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Mărirea spațiului dintre "Detalii" și o linie parte a temei |
Mărirea spațiului dintre "Detalii" și o linie parte a temei |
Bună! Cred că mai eficient este să vă rog ca dacă vreți să mă ajutați să accesați mai întâi www.metalrocks.ucoz.com (pe scurt, site pentru promovarea trupelor rock/metal românești prin postarea unor informații minime despre acestea, fie noi, fie vechi; idee veche, dar pusă în practică abia - noroc cu ucoz & wedu contest ce-a dat un imbold între 2 integrale pentru bac :D)
Bun. Intrare: Ați ajuns pe pagina principală unde ultima intrare adăugată ar trebui să se numească "Evenimente rock&metal ale zilei de 31 mai". Vedeți butonul Detalii? Vedeți cele două linii galbene întrerupte cu Vizualizări, Autor și ce mai e pe acolo? Cerință: Aș vrea să las puțin mai jos prima linie galbenă, ca spațiul dintre detalii și ea să fie puțin mai mare - estetic mi se pare mai plăcut. Problemă: Noh, aș face cu tot dragul asta, dar nu știu exact ce caut.. în ce intră asta (Design? Design tema? Font pt Detalii? -o să încerc să cresc size-ul Detalii să văd dacă se mărește distanța până la linia galbenă sau dacă rămâne constantă). Soluție 2: Deci, umm, vreun Raver, Mușatin sau alt user experimentat are amabilitatea de a-mi da o indicație? Se face altfel față de cum ziceam că o să mai încerc eu? Sau.. se poate face? Mulțumesc la sfârșit! |
| |||
| |||