|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Ajutor |
Ajutor |
Cardinale, mergi în Panoul de Control -> Design -> Administrare Design și pui următorul cod în primul container (primul recipient):
Cod $COUNTER$<?if($ONLINE_COUNTER$)?><hr />$ONLINE_COUNTER$$ONLINE_USERS_LIST$<?endif?> Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Cardinale, dacă ai facută o copie de rezervă la un Șablon, poți să o restaurezi din Panoul de Control -> Design -> Șabloane de rezervă -> Restaurare copie de rezervă
O altă variantă este să selectezi un alt Șablon (Template) nou din Panoul de Control -> Setări -> Setări standard -> Selectează design (partea dreaptă sus). Dacă nu, poți să creezi o copie de rezervă a șablonului din Panoul de Control -> Design -> Șabloane de rezervă -> Creează o copie de rezervă pe care o restabilești ulterior. În plus, prin uCoz, mai ai posibilitatea să creezi o copie de rezervă la întreg proiectul tău. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
''Design-ul site-ului:
După ce aţi schimbat setarea, sistemul va schimba în mod automat design-ul în toate modulele.'' Cand revin la vechiul template cu tema de world warcraft nu se restaureaza modulele sterse desi am dat save. Desidero essere dispensato dall'orrore della mortalita...
|
Domnilor bara de utilizatori acum apare am schimbat template-ul am activat si modulele dar pe site nu-mi apar acele columns sau cum se numesc:
http://img35.imageshack.us/img35/1802/testhof.jpg doar asa apare altfel nu vrea. Desidero essere dispensato dall'orrore della mortalita...
|
| |||
| |||