• Pagina 1 din 1
  • 1
Mi-a disparut Meniul
AdryanAdy
Postări: 51
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 10:53 AM
Ziua buna tuturor

Am si eu o mare ploblema , am incercat sa fac unele modificarii sa fie pe placul meu dar crezand ca pot face niste modificarii la Meniu Site-ului din greseala l-am sters cu totul . Am incercat sa schimb design-ul in speranta ca imi va reaparea , am dat pe sablon de rezerva dar nimic . Cum ma puteti ajuta si pe mine pentru ami aparea meniu site-ului din nou
Administratorcuzistiisali
Postări: 1
Mesaj # 2 | 12:10 PM
Intra in Panoul de Control si apasa pe Constructor pentru Meniul Site-ului.Dupa ce il construiesti apasa pe salveaza.
Intra pe site-ul tau>Construcor>Activare Constructor>"Rotita" de Setari >Site menus>Alegeti meniul>Apasa pe el si o sa iti apara!!!
Nu iti face griji deoarece si mie mi s-a intamplat acelasi lucru.
Sper ca Comentariul meu iti este de folos!!! biggrin :D biggrin
Material modificat de Administratorcuzistiisali - Vineri, 03/05/2013, 12:12 PM
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 2:01 PM
AdryanAdy, va rog pe viitor sa nu mai scrieti cu bold sau italic. Folositi standartul ca fiecare.
AdryanAdy
Mesaj # 4 | 2:25 PM
Administratorcuzistiisali multumesc frumos de raspuns , da mi-a fost de folos comentariul si-am rezolvat ploblema .
Musatinu imi cer scuze , n-am stiu este pentru prima data cand intru pe forum si promit ca a doua oara greseala acesta nu se va mai repeta.

Adăugat (04/05/2013, 1:25 PM)
---------------------------------------------
Referitor la Meniu as mai avea si eu nevoie de putin ajutor ( fiind la inceput cred ca e de inteles ) :
Eu la Meniu am : Pagina Principala , Blog , Forum e.t.c cum as putea sa le schimb in sensu sa vina Pagina principala , Forum , blog e.t.c . Meniu Site-ului este in partea stanga pe verticala si eu as vrea sa pun sus in partea dreapta meniu pe orizontala cum as putea face ??

ArtyRo
Mesaj # 5 | 2:58 PM
AdryanAdy
Mesaj # 6 | 3:04 PM
Musanitnu imi da erori la pagina acee
ArtyRo
Mesaj # 7 | 3:24 PM
Muşatinu, site inlocuiesti cu site-ul tau si trebuie mai intai sa te loghezi in cp
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: