|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului navigare cu meniu, fara detalii la utilizator |
navigare cu meniu, fara detalii la utilizator |
Salut! Exista vreo posibilitate ca toate aceste date pentru utilizator din antet(Partea superioara a site-ului):
sa fie puse intr-un widget si in loc de acea imagine la top sa pun o imagine simpla, alba si peste aceasta sa fac un meniu ca de exemplu: ceva de genul... P.S.: folosesc template-ul #785 |
admin9894, trebuie să mergi în Panoul de Control -> Administrare Design (CSS) -> Secțiuni globale -> Partea superioară a site-ului.
Acolo trebuie să înlocuiești: Cod <!--<s5212>-->Bine aţi venit<!--</s>-->, $USERNAME$! <?if($USER_LOGGED_IN$)?> <a title="Profilul meu" href="$PERSONAL_PAGE_LINK$" class="profile-link"><!--<s5214>-->Profilul meu<!--</s>--></a> <a href="$LOGOUT_LINK$" title="Deconectare" class="logout-link"><!--<s5164>-->Deconectare<!--</s>--></a> <?else?> <a href="$REGISTER_LINK$" title="Înregistrare" class="register-link"><!--<s3089>-->Înregistrare<!--</s>--></a> <a href="$LOGIN_LINK$" title="Autentificare" class="login-link"><!--<s3087>-->Autentificare<!--</s>--></a> <?endif?> <?if($RSS_LINK$)?> <a href="$RSS_LINK$" title="RSS" class="rss-link">RSS</a> <?endif?> cu Cod <?ifnot($USER_LOGGED_IN$)?> <!--<s5212>-->Bine aţi venit<!--</s>-->, $USERNAME$! <?if($USER_LOGGED_IN$)?> <a title="Profilul meu" href="$PERSONAL_PAGE_LINK$" class="profile-link"><!--<s5214>-->Profilul meu<!--</s>--></a> <a href="$LOGOUT_LINK$" title="Deconectare" class="logout-link"><!--<s5164>-->Deconectare<!--</s>--></a> <?else?> <a href="$REGISTER_LINK$" title="Înregistrare" class="register-link"><!--<s3089>-->Înregistrare<!--</s>--></a> <a href="$LOGIN_LINK$" title="Autentificare" class="login-link"><!--<s3087>-->Autentificare<!--</s>--></a> <?endif?> <?if($RSS_LINK$)?> <a href="$RSS_LINK$" title="RSS" class="rss-link">RSS</a> <?endif?><?else?>Your text/menu ..<?endif?> Dă-ne te rugăm de știre dacă a funcționat. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
tu nu ai inteles ce am zis? eu in antet vreau sa pun acolo meniu, si datele alea vreau sa le pun in widget nu tot acolo.
sau daca as putea pune un widget sus deasupra de acea imagine, cu un meniu orizontal... am creat deja meniul din panoul de control dar degeaba daca nu pot pune widget-ul altundeva decat in sidebar. Adăugat (05/05/2013, 9:24 PM) Material modificat de admin9894 - Sâmbătă, 27/04/2013, 7:51 PM
|
| |||
| |||